Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε Φωτό από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της νεαρής εικαστικής δημιουργού Διονυσίας Γερμενή στο Ιντεάλ της Πάτρας

Δείτε Φωτό από τα εγκαίνια της έκθεσης ζ...

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 8 Ιουνίου 2014

Την περασμένη Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Διονυσίας Γερμενή στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας Ιντεάλ, στον πεζόδρομο Αγ. Νικολάου.

Φίλοι και γνωστοί έδωσαν τον παρόν στην όμορφη βραδιά των εγκαινίων και θαύμασαν από κοντά την πρώτη ατομική δουλειά της ταλαντούχας εικαστικής δημιουργού. Η νεαρή δημιουργός Διονυσία Γερμενή γεννήθηκε το 1990 στην Πάτρα και κατοικεί στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας στο τμήμα Διακοσμητικής. Ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ που αφορούσαν διακοσμητικές τέχνες.

Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στο εργαστήριο της Αναστασίας Κασιάδη, σχετικά με διακοσμητικές τέχνες, ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική. Τα έργα της είναι σε καμβά με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα που δημιουργήθηκαν από την περίοδο 2012, 2013 και 2014.

Ως νέο πρόσωπο και στο ξεκίνημα της, αποτυπώνει φωτογραφίες, μετατρέποντας τις σε πίνακες ζωγραφικής, δίνοντας δικές της διαφοροποιήσεις.

Στα έργα της μπλέκονται αρμονικά ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων από βαθύ μπλε και αδρές γραμμές καθώς και η ρομαντική διάθεση στις ανθρώπινες σχέσεις, την αγάπη για την θάλασσα, τον ήλιο, την φωτεινότητα του καλοκαιριού, αφού κρύβει μέσα της μια Κεφαλλονίτισσα.

Η έκθεση θα παραμείνει στον χώρο του Ιντεάλ έως την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και αξίζει πραγματικά οι φιλότεχνοι και όχι μόνο να την επισκεφθούν και να την θαυμάσουν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture