Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων "Ρίο 2" παίζεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα

Η παιδική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχε...

Πρόκειται για τη συνέχεια της πρώτης άκρως επιτυχημένης και διασκεδαστικής ταινίας με ήρωα τον παπαγάλο Μπλου

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους καθώς η συναρπαστική οικογένεια του φιλμ κομπιούτερ ανιμέισον «Ρίο» επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη τρία σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη άκρως επιτυχημένη ταινία, με περισσότερα μέλη αυτή τη φορά.

Τα Blue Sky Studios και οι δημιουργοί της σειράς ταινιών «Ice Age - Η Εποχή των Παγετώνων» παρουσιάζουν τη συνέχεια της διασκεδαστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του στούντιο της Fox «Ρίο 2». Η ταινία από τις 10 Απριλίου 2014 βγήκε στις Ελληνικές αίθουσες ως Πασχαλινό δώρο σε μικρούς και μεγάλους, σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Αυτή τη φορά, στο σίκουελ του πρώτου φιλμ, συναντάμε τον παπαγάλο Μπλου, την Τζούελ και τα τρία τους παιδιά να ζουν μια τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο. Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Το «Ρίο» δημιουργήθηκε από τη φαντασία του σκηνοθέτη Κάρλος Σαλντάνια, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων», «Robots», «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη», «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Αυγή των Δεινοσαύρων» αλλά και το πρώτο «Ρίο» που είχε φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 485 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού ολοκλήρωσε τη 2η ταινία της σειράς «Η Εποχή των Παγετώνων», ο σκηνοθέτης Σαλντάνια στη διάρκεια της προετοιμασίας των γυρισμάτων για την τρίτη ταινία, συνέλαβε την ιδέα της ταινίας «Ρίο». Ήθελε να γράψει μια ιστορία-φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρίο - με θέμα ένα κατοικίδιο πτηνό που ζει μια περιπέτεια σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο.

«Ξόδεψα αρκετά χρόνια δουλεύοντας τις ταινίες “Η Εποχή των Παγετώνων” και πέρασα υπέροχα στον κόσμο τους, με αυτούς τους ωραίους χαρακτήρες. Το “Rio” όμως είναι ένα πιο προσωπικό ταξίδι για μένα».

Στην πρωτότυπη κόπια ακούγονται οι φωνές των Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, will.i.am, Jamie Foxx, George Lopez, Tracy Morgan, Jemaine Clement, Leslie Mann, Rodrigo Santoro και Jake T. Austin. Το φιλμ βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες σήμερα 11 Απριλίου 2014.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα Ελληνικά ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Βασίλη Μήλιου, Θανάση Κουρλαμπά, Στεφανίας Φιλιάδη, Μαρίνας Τσιγονάκη, Πηνελόπης Σκαλκότου, Κωνσταντή Μαδριάς και Ρέας Απέργη.

To φιλμ έχει βγει στις αίθουσες και τρισδιάστατο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture