Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη σήμερα (16.00) για τα πλέι οφ

Ο Απόλλωνας θέλει τη νίκη σήμερα (16.00)...

Υποδέχεται τη Ν. Κηφισιά

Με στόχο πλέον την είσοδο στα πλέι οφ, ο Απόλλων Πάτρας φιλοξενεί σήμερα (16:00) την Ν. Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Μία αναμέτρηση στην οποία η πατρινή ομάδα θέλει τη βοήθεια των φιλάθλων της προκειμένου να μπορέσει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Βετούλας επεσήμανε για την αναμέτρηση: «Την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη στη Δράμα εξασφαλίσαμε τον στόχο της παραμονής στην Basket League ΟΠΑΠ. Από δω και μπρος κοιτάζουμε για το καλύτερο. Παίζουμε στην έδρα μας και όπως έχουν δείξει τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Κάτι το οποίο είναι παράδοξο.

Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ».

Από την πλευρά των παικτών, ο Θανάσης Ζαφείρης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Κηφισιά έχει μια γεμάτη ομάδα με έμπειρους Έλληνες παίκτες. Έχει φύγει το άγχος από την ομάδα μας σε σχέση με τον πρωταρχικό στόχο που ήταν να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Έχουμε σωθεί και μαθηματικά, και κοιτάζουμε να πετύχουμε τον επόμενο στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Κερδίζοντας τη Νέα Κηφισιά πιστεύω ότι θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα τουλάχιστον για την όγδοη θέση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports