Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Μεγάλο το επιστημονικό ενδιαφέρον στις Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες 2014

Πάτρα: Μεγάλο το επιστημονικό ενδιαφέρον...

Το διήμερο ιατρικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες  2014, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, οι οποίες οργανώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) στις 28 & 29 Μαρτίου.

Το διήμερο ιατρικό συνέδριο προκάλεσε το ενδιαφέρον ιατρών και επικουρικών της υγείας χάρις στο πλούσιο και  επιστημονικό του πρόγραμμα καθώς και στην παρουσία αξιόλογων ομιλητών από όλους τους χώρους υγείας, Νοσοκομειακού και Εξωνοσοκομειακού, Πανεπιστημιακού και μη. Οι εισηγητές αναφέρθησαν στην σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, δίδοντας έτσι απαντήσεις στις καθημερινές δυσκολίες του μαχόμενου ιατρού της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ανάμεσα στις εξαίρετες εισηγήσεις ξεχώρισε η επίσημη διάλεξη του Καθηγητή της Φαρμακολογικής Σχολής του Παν/μίου Πατρών κ. Φλωρδέλλη με θέμα: «Η μετάπτωση από τα γενόσημα (generics) στα βιο-ομοειδή (biosimilars)».

Επίσης κατά την Τελετή Έναρξης, όπως κάθε χρόνο συνηθίζεται κατά τις Αχαϊκές Ιατρικές Ημέρες, ετιμήθη ο συνταξιοδοτηθείς ιατρός κ. Βασίλης Τσούνης ο οποίος εχρημάτισε μέλος και αντιπρόεδρος της ΙΕΔΕΠ.

Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας  καθηγητής κ. Ιωάννης Τσολάκης αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τους ομιλητές και τους προέδρους των στρογγυλών τραπεζιών, κάλεσε τους γιατρούς να λάβουν μέρος στο 11ο Παμ/κό Συνέδριο το οποίο θα γίνει στην Πάτρα, από 17 έως 19 Οκτωβρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Παν/μίου Πατρών.

3ος από αριστερά ο κ. Τσολάκης , 1ος από δεξιά ο τιμηθής ιατρός κ. Τσούνης ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ και ομιλητές του συνεδρίου

3ος από αριστερά ο κ. Τσολάκης , 1ος από...

3ος από αριστερά ο κ. Τσολάκης , 1ος από δεξιά ο τιμηθής ιατρός κ. Τσούνης ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ και ομιλητές του συνεδρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being