Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ειδικές προβολές μισάωρης διάρκειας από 3 πολυαναμενόμενα Αμερικάνικα μπλοκμπάστερ φιλμ πραγματοποιούνται στην Αθήνα

Ειδικές προβολές μισάωρης διάρκειας από ...

Ο λόγος για τις ταινίες "Στα Όρια του Αύριο" με τον Τομ Κρουζ, "Godzilla" και "The Amazing Spiderman 2"

Τελευταία οι κινηματογραφικές εταιρείες διανομής έχουν αρχίσει εκτός από ολόκληρες ταινίες, στις δημοσιογραφικές προβολές ή και σε εξειδικευμένα φεστιβάλ, να δείχνουν εκτεταμένα αποσπάσματα από πολυαναμενόμενες νέες ταινίες – blockbuster, μεγαλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον και την αδημονία των κριτικών αλλά και των σινεφίλ.

Σήμερα Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα στις 14.30 το μεσημέρι στα Village Cinemas, The Mall, στο Μαρούσι, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του κινηματογραφικού ρεπορτάζ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι προωθητικό footage από τις ταινίες "Edge of Tomorrow – Στα Όρια του Αύριο" και "Godzilla" που θα βγουν στις αίθουσες και σε τρισδιάστατη μορφή. Το υλικό που θα προβληθεί θα έχει συνολική διάρκεια 1 ώρα περίπου.

Πρόκειται για δύο φιλμ επιστημονικής φαντασίας που θα διανεμηθούν στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την εταιρεία Village Films.

Το ριμέικ του «Godzilla» σε σκηνοθεσία του 38χρονου Βρετανού δημιουργού Γκάρεθ Έντουαρντς, με το τέρας – ήρωα των Ιαπωνικών φιλμ kaiju (το τελευταίο Godzilla που θυμόμαστε είχε βγει το 1998 σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ που είχε κάνει επιτυχία), επιχειρεί μία επική αναγέννηση του γιγαντιαίου τέρατος και θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Μαίου 2014.

Πρωταγωνιστούν οι Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κεν Γουατανάμπε, Ζιλιέτ Μπινός, Ελίζαμπεθ Όλσεν και ο Μπράιαν Κράνστον. Το σχετικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Στα Όρια του Αύριο» με πρωταγωνιστές τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ (πέρυσι έπαιξε και πάλι σε ταινία επιστημονικής, διαστημικής φαντασίας, το «Oblivion») και την Έμιλι Μπλαντ, θα βγει στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2014. Το στόρι έχει να κάνει με μία ανίκητη, παντοδύναμη εξωγήινη φυλή που έχει καταλάβει στο μακρινό μέλλον τον πλανήτη Γη. Η σκηνοθεσία είναι του Νταγκ Λάιμαν και επίσης παίζουν οι Μπιλ Πάξτον και Τζέρεμι Πίβεν.

Τέλος η Sony Pictures και η εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment αυτή την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 αμέσως μετά την δημοσιογραφική προβολή του εντυπωσιακού όπως λέγεται φιλμ «Captain America 2, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» με τους Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάμιουελ Τζάκσον και Ρόμπερτ Ρέντφορντ που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες την προσεχή Πέμπτη 3 Απριλίου (αναμένεται και στα Ster Cinemas, στην Βέσο Μάρε στην Πάτρα), θα δείξουν στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα Αθήναιον, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αθήνα προωθητικό footage υλικό από το blockbuster κόμικ φιλμ «The Amazing Spiderman 2» σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ με τον Άντριου Γκάρφιλντ και πάλι στον βασικό ρόλο.

Το υλικό της νέας ταινίας που θα προβληθεί, θα έχει διάρκεια μισή ώρα. Η ταινία «The Amazing Spiderman 2» όπου επίσης παίζουν η Έμμα Στόουν και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την 1η Μαίου 2014.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture