Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι ξεκαρδιστικοί "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" απόψε και την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 στο Πάνθεον της Πάτρας

Οι ξεκαρδιστικοί "Συμπέθεροι από τα...

Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Παρτσαλάκης, Βασίλης Κούκουρας, Σταμάτης Τζελέπης, Νικολέτα Βλαβιανού και Αγγελική Δαλιάνη

Η πολύ αστεία κωμική παράσταση καταστάσεων και παρεξηγήσεων «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου που παρουσιάζεται με επιτυχία αυτό το διάστημα, στη σκηνή του Θεάτρου Ζίνα, στην Λ. Αλεξάνδρας, στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 24 Μαρτίου και την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, μεταφέρεται στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον της οδού Δημ. Γούναρη και Κανακάρη.

Οι παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί να δοθούν, είναι στις 18.30 το απόγευμα και στις 21.30 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοφιλές όσο και επίκαιρο αυτό έργο που έχει παρουσιαστεί και στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ, έχει κλείσει 5 χρόνια παραστάσεων! Όσο για τους θεατές που το έχουν ήδη δει και πιθανόν ξαναδεί, υπολογίζονται σε περίπου 600.000 θεατές!

Μετά το κατάμεστο Ράδιο City στην Θεσσαλονίκη, το γέλιο επέστρεψε στην Αθήνα και στο Θέατρο Ζίνα, με την μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία των τελευταίων ετών, το έργο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν και για όσους θέλουν να το ξαναδούν.

Το ξεκαρδιστικό έργο μεταφέρεται για ένα διήμερο στην Πάτρα με την τελευταία θεατρική διανομή του, αυτή δηλαδή με την οποία παίζεται τώρα στην Αθήνα.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού, ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα, ο Περικλής Λιανός, η Αγγελική Δαλιάνη του σήριαλ «Μαρία η άσχημη», ο Δημήτρης Λέκκος, η Βασιλική Δέλλιου και ο Σταμάτης Τζελέπης, ο οποίος και κάνει τον Αλβανό συμπέθερι. Το κείμενο και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό.

Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ.

Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος.. Είναι Αλβανός!

Για την παράσταση και όχι μόνο μίλησαν χθες Κυριακή 23 Μαρτίου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» στο κανάλι Alpha, όπου ήταν καλεσμένοι ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Βασίλης Κούκουρας.

Η παράσταση έχει την υπογραφή των θεατρικών επιχειρήσεων Τάγαρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture