Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επική ανατροπή στο 90 στο ματς Λεβαδειακού - Παναιτωλικού

Επική ανατροπή στο 90 στο ματς Λεβαδειακ...

Έφτασε στη νίκη με 2-1

Στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα ο Λεβαδειακός, που έως το 90΄ έχανε στην έδρα του 1-0 από τον Παναιτωλικό αλλά σε δύο λεπτά σον έξτρα χρόνο σημείωσε ολική ανατροπή και έφτασε σε σπάνια ως προς την εξέλιξη του παιχνιδιού νίκη με 2-1.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου «πάγωσαν» ακόμη περισσότερο το κρύο στάδιο της Λιβαδειάς στο 2ο λεπτό, όταν ο Καμαρά γύρισε την μπάλα και ο Μπούντιμιρ, σε επίκαιρη θέση, σκόραρε από κοντά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετή ώρα να συνέλθουν και όταν φάνηκε ότι το καταφέρνουν, η κεφαλιά του Ροζέριο στο 30΄ πήρε περίεργη τροχιά και τελικά αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στο 35΄ και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να «μπλοκάρουν» την προσπάθεια του Ροζέριο, που ήταν έτοιμος να σκοράρει στο 39΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά ήταν ο Παναιτωλικός που απειλούσε στις αντεπιθέσεις, με τους Μπούντιμιρ και Καμαρά να σουτάρουν άουτ στο 55΄ και το 64΄, τον Μπακάκη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά στο 69΄, ενώ στο 82΄ ο Στρατηλάτης μόλις που πρόλαβε τον Καμαρά πέφτοντας στα πόδια του.

Η αποβολή του Γκάλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄ αποδείχθηκε τελικά καθοριστική, αφού σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Κονέ στις καθυστερήσεις, όταν ο Ράφαελ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η ισοφάριση ήταν γεγονός.

Στο επόμενο λεπτό η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε, καθώς ο Κουτρομάνος ανέτρεψε τον Χαραλάμπους, αποβλήθηκε και ο Μάντζιος με ψυχραιμία έδωσε από τα 11 μέτρα μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει την ομάδα του στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports