Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 27 Μαρτίου 2014 η νέα περιπέτεια φαντασίας "Divergent" με την Σειλίν Γούντλι και τον Ελληνικής καταγωγής Τεό Τζέιμς

Έρχεται στις 27 Μαρτίου 2014 η νέα περιπ...

Του χρόνου την άνοιξη θα ακολουθήσει το 2ο φιλμ της σειράς

Καταγράφοντας μια εντυπωσιακή εκτίναξη, ύψους 4,8%, στην τιμή της μετοχής της - η οποία προκλήθηκε από την ανακοίνωση της κινηματογραφικής ταινίας «Divergent» - η Αμερικάνικη εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής Lionsgate βάζει μπρος για την υλοποίηση μιας σειράς ταινιών που η δυναμική της δείχνει ικανή να ξεπεράσει τα «Hunger Games – Αγώνες Πείνας» και «Twilight - Λυκόφως».

Με τον ενθουσιασμό τον κινηματογραφόφιλων στο ζενίθ και σπάζοντας καθημερινά, εντυπωσιακά ρεκόρ διάδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νέα σινε-τρέλα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της Odeon,μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κι ενώ βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα και λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρώτου μέρους της «Τριλογίας της Απόκλισης - Divergent», ανακοινώθηκε ήδη προκαλώντας ενθουσιασμό και η έναρξη γυρισμάτων για το 2ο μέρος του νέου κινηματογραφικού νεανικού franchise, το εξίσου υποσχόμενο «Insurgent».

Το 1ο μέρος της «Τριλογίας της Απόκλισης», έχει τίτλο «Divergent - Οι Διαφορετικοί» και πρόκειται για μια συναρπαστική όπως λέγεται, περιπέτεια γεμάτη δράση που επαναπροσδιορίζει την ανθρώπινη θέση στον κόσμο, τοποθετώντας τους ήρωες μας σε μια δυστοπική κοινωνία.

Στην καρδιά της ιστορίας, σε μία πόλη όπου οι άνθρωποι χωρίζονται - βάσει προσωπικότητας - σε ξεχωριστές Φατρίες, υπάρχουν κάποιοι γενναίοι που δε φοβούνται να υπερασπιστούν τη χαρισματική τους φύση.

Την αιχμή του δόρατος, Τρις, υποδύεται η ταλαντούχα, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Σειλίν Γούντλι, (Οι Απόγονοι του Αλεξάντερ Πέιν) η οποία στη μάχη προάσπισης της διαφορετικότητας θα συναντήσει αναπάντεχα τον ατρόμητο και σαγηνευτικό Τομπάιας «Φορ» Ίτον, τον οποίον ενσαρκώνει ο Ελληνικής καταγωγής ανερχόμενος σταρ του Χόλιγουντ, Τεό Τζέιμς. Ένας έρωτας γεννιέται αναπόφευκτα, ανάμεσά τους…

Για το δεύτερο μέρος της «Τριλογίας της Απόκλισης», η Lionsgate τοποθετεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον επιτυχημένο δημιουργό Ρόμπερτ Σβέντκε (“Tattoo”, “Σχέδιο Πτήσης”, “RED”, ”Η Γυναίκα του Ταξιδευτή”). «Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε ότι βρήκαμε τον τέλειο σκηνοθέτη για τη συνέχιση της ιστορίας της Μπεατρίς “Τρίς” Πράιορ και την εξέλιξή της στον κόσμο των “Ανταρτών” (Insurgent), στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Σβέντκε.

Ο Ρόμπερτ Σβέντκε είναι ένας καλλιτέχνης, με τον οποίο έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία και έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει τέλεια σε διάφορα, ετερόκλητα κινηματογραφικά είδη», δήλωσε επίσημα ο Έρικ Φέιγκ, Πρόεδρος Παραγωγής της Lionsgate.

Η ταινία «Η Τριλογία της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί» θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες, στις 27 Μαρτίου 2014, σε διανομή από την εταιρεία Odeon (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέο Μάρε) ενώ το δεύτερο μέρος της τριλογίας αναμένεται στις αίθουσες, σε ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2015.

Την 1η ταινία "Divergent - Οι Διαφορετικοί" φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Νικ Μπέργκερ ενώ επίσης συμπρωταγωνιστούν η Κέιτ Γουίνσλετ, η Άσλει Τζαντ και ο Τόνι Γκόλντουιν που διαπρέπει αυτό το διάστημα ως Πρόεδρος της Αμερικής στο τηλεοπτικό σήριαλ "Scandal".

O Ελληνικής καταγωγής Τεό Τζέιμς είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1984 στην περιοχή της Οξφόρδης της Αγγλίας και ολόκληρο το όνομα του είναι Theo Taptiklis.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture