Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Όλη η Πάτρα πανέτοιμη να... ψήσει - Υπαίθριες ψησταριές σε όλη την πόλη

Όλη η Πάτρα πανέτοιμη να... ψήσει - Υπαί...

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης θα τηρηθεί και με το παραπάνω και φέτος παρά την κρίση

Όποιος ξεκίνησε από νωρίς σήμερα Τσικνοπέμπτη 20/2/2014 την βόλτα του ή πηγαίνοντας στη δουλειά του, είδε σε πολλά σημεία του κέντρου της Πάτρας και όχι μόνο, να ετοιμάζονται οι ψησταριές όπου θα ψηθούν σουβλάκια, λουκάνικα, σουβλάκια - κοτόπουλο και μπιφτέκια, προκειμένου όλοι να γιορτάσουν και να χαρούν την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Παρά το βαρύ κλίμα της κρίσης που σκιάζει τα πάντα, όλοι σχεδόν δηλώνουν πανέτοιμοι έστω για λίγο να ξεχαστούν, να φάνε ένα πατροπαράδοτο σουβλάκι, να πιουν λίγο κρασί ή μπύρα και να χορέψουν.

Μεζεδοπωλεία, ταβερνάκια και καφετέριες μέχρι τα κρεοπωλεία ακόμα και "άσχετα" με το είδος της εστίασης, μαγαζιά της Πάτρας έχουν ετοιμάσει "θράκες" για να ψήσουν. Όσο για το βράδυ όπως κάθε χρόνο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η Άνω πόλη (οδός Γερμανού και η πλατειούλα Αγ. Γεωργίου) όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει την αναπαράσταση του Γάμου της Κουλουρούς που θα "ζωντανέψουν" δύο καρναβαλικές ομάδες της Πάτρας αλλά και στην συναυλία του λαικορεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη από την Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr