Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία νέα κινηματογραφική περιπέτεια με τον Λίαμ Νίσον έρχεται στις Πατρινές αίθουσες την άλλη εβδομάδα

Μία νέα κινηματογραφική περιπέτεια με το...

Ο λόγος για το φιλμ "Non Stop" που εκτυλίσσεται σε μία υπερατλαντική πτήση

Σε σταρ ταινιών περιπέτειας έχει αναδειχθεί σε μεγαλύτερη ηλικία ο Ιρλανδός ηθοποιός Λίαμ Νίσον. Η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Non Stop» σε σκηνοθεσία του 40χρονου Καταλανού δημιουργού Ζομ Κολέ Σερά, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 ενώ μία μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 26/2 θα υπάρξει μία ειδική προβολή στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Ο 61χρονος Λίαμ Νίσον είχε ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Σερά και πριν από δύο χρόνια στην επιτυχημένη περιπέτεια αγωνίας «Unknown – Ο Άγνωστος» όπου ο Νίσον συμπρωταγωνιστούσε με την Νταιάν Κρούγκερ. Στο «Νon Stop» μαζί με τον Λίαμ Νίσον παίζουν η 53χρονη Τζούλιαν Μουρ που έχει προταθεί 4 φορές για το βραβείο Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας και οι Άνσον Μάουντ και Σκοτ Μακ Νάιρι.

Διάρκεια: 106’

Σύμφωνα με το στόρι ο πτέραρχος της αμερικανικής αεροπορίας, Μπιλ Μαρκς μαθαίνει ότι έχει  λίγες  μόνο  ώρες  στη  διάθεση του να βρει ένα δολοφόνο, επιβάτη σε  μια  υπερατλαντική  πτήση Νέας Υόρκης - Λονδίνου.  Ένα ασταμάτητο κυνήγι ξεκινά στα 40.000 πόδια, με τη ζωή διακοσίων επιβατών σε κίνδυνο.

Η ταινία που είναι Αμερικανογαλλική παραγωγή, βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Στην Ελλάδα διανέμεται από την Seven Films και τον Σπέντζο.

Ο Λίαμ Νίσον γνώρισε τεράστια επιτυχία με τις ταινίες «Taken».

*Aξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι στην ταινία "Non - Stop" (η δημοσιογραφική προβολή της οποίας θα γίνει στην Αθήνα την Δευτέρα 24/2 στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Ιντεάλ) παίζει και η 30χρονη μαύρη ηθοποιός αποκάλυψη της φετινής χρονιάς Λουπίτα Νιόγκο στο ρόλο μίας αεροσυνοδού. Η Λουπίτα Νιόγκο διεκδικεί το βραβείο Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την συγκλονιστική της ερμηνεία στην ταινία "12 Χρόνια Σκλάβος".

Επιμέλεια - Τ. Μαρτάτος


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture