Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε από τις 14/2/2014 η προπώληση εισιτηρίων και προκρατήσεις για την ταινία "300, Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας" στα Ster Cinemas της Πάτρας

Ξεκίνησε από τις 14/2/2014 η προπώληση ε...

Το φιλμ κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου 2014

Περίπου 7 χρόνια μετά την πρώτη ταινία «300» του Ζακ Σνάιντερ (έπαιζε ο Τζέραρντ Μπάτλερ) που είχε «σκίσει» εμπορικά με πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις, έρχεται μία ολοκαίνουρια Χολυγουντιανή περιπέτεια εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική ιστορία, το φιλμ «300, Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας, Rise of an Empire» σε σκηνοθεσία του Νόαμ Μούρο και παραγωγή του Ζακ Σνάιντερ, με το σενάριο να έχει βασιστεί στο κόμικ του «Ξέρξης» του Φρανκ Μίλερ που δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί.

Όπως ενημέρωσε το thebest.gr ο διευθυντής των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα Αλέξης Μπιτούνης, ήδη από την περασμένη Παρασκευή 14/2/2014 ξεκίνησαν οι προπωλήσεις για την ταινία «300: RISE OF AN EMPIRE» που ως γνωστό έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6/3/2014.

Το τρέιλερ της φιλόδοξης κινηματογραφικής επιστροφής των «300» ήδη προβάλλεται στις οθόνες των Ster. Το φιλμ που φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό, θα κυκλοφορήσει και τρισδιάστατο. Τον ρόλο της Αρτεμισίας, που ηγείται του στόλου των Περσών, στην μεγάλη ναυμαχία του Αρτεμισίου, ερμηνεύει η γοητευτική ηθοποιός Εύα Γκριν.

Η ιστορία των «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» εξελίσσεται στα στενά της Βόρειας Εύβοιας, όπου παράλληλα με τη μάχη των Θερμοπυλών γίνεται η τριήμερη ναυμαχία του Αρτεμισίου, η οποία έληξε με μεγαλύτερες απώλειες των Περσών, αλλά χωρίς καθαρό νικητή.

Στην χολιγουντιανή εκδοχή της ιστορίας παίζουν η Λένα Χέντι (που είχε τον ρόλο της γυναίκας του Λεωνίδα στην 1η ταινία) ενώ τον Θεμιστοκλή ενσαρκώνει ο Σάλιβαν Στέιπλετον και τον Ξέρξη και πάλι ο Ροντρίγκο Σαντόρο. Η ταινία βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture