Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Χόρτασαν παιχνίδι τα παιδιά στην Καρναβαλούπολη των Υψηλών Αλωνίων

Πάτρα: Χόρτασαν παιχνίδι τα παιδιά στην ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της διήμερης Καρναβαλούπολης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, αφού το ηλίόλουστο Σάββατο αποδείχτηκε η ιδανικότερη συνθήκη ώστε οι μικροί να βγουν και να χορτάσουν παιχνίδι και χορό στις δράσεις που είχε ετοιμάσει με περισσή αγάπη και ευαισθησία το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Μικροί και μεγάλοι που νιώθουν μικροί προσήλθαν στα Υψηλά Αλώνια με καρναβαλική και χαρούμενη διάθεση και περιηγήθηκαν στα καρναβαλικά στοιχεία-κατασκευές της παραμυθένιας Καρναβαλούπολης. Οι λιλιπούτειοι συμμετείχαν αυθόρμητα στις δράσεις του προγράμματος, που είχαν ρίξει το βάρος στο παιχνίδι και στο χορό. Μια σειρά διασκεδαστικών παιχνιδιών τους περίμενε ενεργοποιώντας κέφι, χαμόγελα και συμμετοχή και προκαλώντας τους να βάλουν  «μέσα στην τρελή αποκριά τη δική τους πινελιά!». Η πλατεία γέμισε καρναβαλικά χρώματα, έντονη εξωστρέφεια, κομφετί και παιδικά σκέρτσα και οι μικροί το έριξαν έξω με την ψυχή τους έχοντας τη φροντίδα και το μεράκι των μελών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Παρόντα και τα μεταμφιεσμένα παιδιά της Μπαντίνας του Δήμου, που παιάνιζαν γνωστούς αποκριάτικους ρυθμούς και τραγούδια δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Τις εκδηλώσεις παρουσίασε η  Κατερίνα Τσουκαλά, μεταμφιεσμένη σε Τζίτζικα, την  μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, σχολιάζοντας με το δικό της  τρόπο τα διαδραματιζόμενα στα Υψηλά Αλώνια.

Η καλή αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου και οι καρναβαλικοί μπόμπιρες παίρνουν μια ανάσα για να ξαναδώσουν δυναμικά «παρών» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 14.00 εκ νέου στα Υψηλά Αλώνια με τις δράσεις της Καρναβαλούπολης, που έχει ετοιμάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για τους μικρούς μας φίλους η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» έχει ως εξής:

-11.15: Μπαντίνα Δήμου Πατρέων

-11.30: Σχολή Χορού Σταυροπούλου  «Καρναβαλική φιέστα με χρώμα, χορό και μουσική»

-12.00: Σχολή Χορού «Χοροέκφραση» Ιωάννας Ζαχαροπούλου «Μοντέρνες χορογραφίες»

-12.15: Πρότυπη Σχολή Χορού Πόλυς Γιαννακοπούλου σε χορογραφίες rock n΄ roll

-12.30: Παράσταση με Τεχνικές Τσίρκου και Χορού από την ομάδα θεάτρου δρόμου Χ- Saltibagos

-13.15: Μουσικό πρόγραμμα με τις Party Time St των μουσικών εκπαιδευτηρίων Κώστα Θεοδώρου

-Εργαστήρι  “Cat in the Hat”από το 62o  Δημοτικό Σχολείο

Κατασκευή καρναβαλικών καπέλων

-Face Painting από την CΑRIERRA  Πάτρας – Όμιλος Ξυνή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr