Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χιντζίδης: "Τίποτα δεν έχει κριθεί για την Παναχαϊκή"

Χιντζίδης: "Τίποτα δεν έχει κριθεί ...

Εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η πατρινή ομάδα εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες ανόδου

Ο αριστερός μπακ της Παναχαϊκής Στράτος Χιντζίδης μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και τόνισε ότι με την παρουσία του κόσμου η ομάδα του μπορεί να πετύχει αρχικά την είσοσο στα πλέι οφ και ακολούθως την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά όσα είπε.

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;
«Πολύ καλό και συνεχώς βελτιώνεται. Τα νέα παιδιά που ήλθαμε τελευταία στην ομάδα ολοένα και με τα άλλα παιδιά και αυτό φαίνεται με την πάροδο των αγωνιστικών. Παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και είμαστε όλοι μια γροθιά μέσα και έξω από το γήπεδο».

Μετά την ήττα από τα Ψαχνά πήρατε ισοπαλία στον Βόλο. Είχατε πεισμώσει από την «αδικία»;
«Ναι, και θέλαμε να δείξουμε ότι πραγματικά μας αδίκησαν στο ματς που λέτε. Δεν μας άφησσαν να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε και θεωρώ ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Στον Βόλο μπορούσαμε να φύγουμε ακόμη και με το τρίποντο, ήμασταν άτυχοι σε ορισμένες στιγμές του αγώνα, πήραμε τελικά τον βαθμό και προχωράμε. Δείξαμε όμως τι ομάδα έχουμε».

Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή ο Πανηλειακός στην Πάτρα. Τι βλέπεις;
«Εννοείται τίποτα διαφορετικό από τη νίκη. Άλλο περιθώριο απώλειας βαθμών στην έδρα μας δεν υπάρχει. Είναι δύσκολο το ματς, αλλά όλοι όσοι αγωνιστούμε θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε το τρίποντο. Η παρουσία του κόσμου μας θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και τον καλώ να έλθει και να μας ενισχύσει, κάτι που το κάνει εδώ και καιρό. Άλλωστε και σε άσχημα αποτελέσματα μας χειροκρότησε αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας. Τον θέλουμε και την Κυριακή κοντά μας και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος μαζί θα πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Τελικά η Παναχαϊκή φέτος τι μπορεί να καταφέρει;
«Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα και να πάμε στα μπαράζ της ανόδου. Τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Μια γενικότερη εκτίμηση για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πως το βλέπεις;
«Ήταν πολύ καλύτερο τα προηγούμενα χρόνια σε έναν ενιαίο όμιλο, ενώ φέτος θεωρώ ότι ο Νότιος είναι πολύ πιο δύσκολος από τον Βόρειο. Έχει περισσότερες ισχυρές ομάδες και αυτό τον κάνει πιο αμφίρροπο μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports