Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Ο Ερμής ξαναμπαίνει σήμερα στο ζώδιό σας καθώς κινείται ανάδρομα, ενώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου που θα ορθοδρομήσει, θα φέρει ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας, αλλά και άλυτα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα που θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε. Είναι περίοδος που αναθεωρείτε τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

Ιχθύες

Φεύγει σήμερα ο ανάδρομος Ερμής απ' το ζώδιό σας, ξαναμπαίνει στον Υδροχόο, απ' όπου μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνετε αρκετούς απολογισμούς και θα κλείσετε κύκλους, είτε σε σχέσεις, συνεργασίες, ή σε μαθήματα αλλά και σε γραφειοκρατικά θέματα. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος που θα αναθεωρήσετε τα όνειρά σας.

Κριός

Σήμερα ξαναμπαίνει ο Ερμής στον Υδροχόο, απ' όπου μέχρι το τέλος του μήνα που θα κινείται ανάδρομα θα φέρει παλιούς φίλους στη ζωή σας, reunion διάφορα, και πιθανόν να συμμετέχετε ξανά σε ομάδες ή συλλόγους που είχατε αφήσει. Θα φέρει όμως και καθυστερήσεις σε σχέδια και στην προσπάθειά σας για δικτύωση.

Ταύρος

Καθώς κινείται ανάδρομα ο Ερμής, ξαναγυρνά στο ζώδιο του Υδροχόου, απ' όπου μέχρι το τέλος του μήνα θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας, γι' αυτό μην απορήσετε αν υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε το ξεκίνημα σημαντικών επαφών και συμφωνιών. Είναι περίοδος επαγγελματικού και κοινωνικού απολογισμού.

Δίδυμοι

Στην ανάδρομή του κίνηση ο Ερμή ξαναμπαίνει σήμερα στον Υδροχόο, απ' όπου μέχρι τα τέλη του μήνα θα ζητήσει την τακτοποίηση άλυτων θεμάτων σχετικών με σπουδές και νομικά. Φυσικά όμως θα φέρει και καθυστερήσεις στα παραπάνω, ενώ αναβολές είναι πιθανές και σε ταξίδια. Συναντήσεις με ξένους και με συγγενείς εξ αγχιστείας που είχατε καιρό να δείτε.

Καρκίνος

Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάσει κυρίως οικονομικά θέματα τα οποία έχετε αφήσει άλυτα, κι έτσι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να τα επιλύσετε. Θα είναι όμως και μια περίοδος εσωτερικής κάθαρσης και απολογισμών, γι' αυτό είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες εμμονές.

Λέων

Την πιθανότητα επανασυνδέσεων θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής που σήμερα μπαίνει ξανά στον Υδροχόο, κι έτσι μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να ξαναβρεθείτε με κάποιον πρώην σας ή και με παλιούς συνεργάτες αλλά και με καλούς φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Θα είναι περίοδος απολογισμών και αναθεωρήσεων στις σχέσεις.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής ξαναμπαίνει σήμερα στον Υδροχόο, απ' όπου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα επηρεάσει θέματα εργασιακά και υγείας. Έτσι θα είναι περίοδος όπου θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε άλυτα ζητήματα σε αυτούς τους τομείς αλλά και να τακτοποιήσετε πολλές άλυτες δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Ζυγός

Ξαναμπαίνει σήμερα ο Ερμής στον Υδροχόο καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα φέρει παλιούς έρωτες στη ζωή σας. Πιθανόν όμως αναβληθούν και κάποια δημιουργικά project στο διάστημα αυτό, όπου θα κάνετε μια αναθεώρηση σ' αυτά. Τακτοποιείτε και ορισμένες εκκρεμότητες σε σχέση με τα παιδιά.

Σκορπιός

Λόγω της ανάδρομης πορείας του, ο Ερμής εισέρχεται ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, απ' όπου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα φέρει καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Θα είναι όμως περίοδος που λύνετε εκκρεμότητες στα παραπάνω. Ταυτόχρονα, είναι διάστημα στο οποίο νοσταλγείτε το παρελθόν και κάνετε ένα φλας μπακ.

Τοξότης

Οι γνωστές επικοινωνιακές καθυστερήσεις του ανάδρομου Ερμή γίνονται πιο έντονες για εσάς από σήμερα που αλλάζει ζώδιο. Έτσι, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε τις αναβολές σε ραντεβού ή μαθήματα, τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε συμφωνίες αλλά και αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

Αιγόκερως

Καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα θα φέρει από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος μπήκε ξανά στον Υδροχόο. Έτσι στο διάστημα αυτό μπορεί να αναβληθούν ή να αργοπορήσουν συμφωνίες και πληρωμές ή αγοραπωλησίες. Καλύτερα μάλιστα να αποφύγετε τις αγορές, ακόμα και σε ρούχα ή αντικείμενα. Επιστροφές χρημάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being