Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σεμινάριο ΕΕΔΕ: Η Συναισθηματική νοημοσύνη στον εργασιακό χώρο

Σεμινάριο ΕΕΔΕ: Η Συναισθηματική νοημοσύ...

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα και Τρίτη 24 & 25 Φεβρουαρίου

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αναγνωρίζεις, να ελέγχεις να εκφράζεις και να χειρίζεσαι αποτελεσματικά τα δικά σου συναισθήματα αλλά και των άλλων.

Αποτελεί κλειδί τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική επιτυχία, θέτοντας νέους κανόνες και αποτελώντας ένα νέο κριτήριο.

Ο δείκτης ευφυΐας (IQ) που διαθέτουμε είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικός, αλλά και ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει σεμινάριο 10 ωρών με θέμα «Η Συναισθηματική Νοημοσύνη στον Εργασιακό Χώρο», το οποίο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και Τρίτη 24 & 25 Φεβρουαρίου 2014. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να  κατανοήσουν την σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης (ΣΝ) στην επιτυχία  των στόχων της επιχείρησης, να συμπεριφέρονται με τρόπο που να εξυπηρετεί τα σχέδια τους και να  συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά και ομαδικά.

Σημαντικές ενότητες του σεμιναρίου αποτελούν οι μορφές νοημοσύνης και η συνολική επιτυχία, η αυτογνωσία και η σημασία της, η αυτοπεποίθηση και η ανάπτυξή της, στόχοι με ισορροπία, αυτοδιαχείριση – αυτοέλεγχος, ο έλεγχος του θυμού, η εν-συναίσθηση, η συμπεριφορά, η ευθύνη της και  η προσαρμογή, ο επαγγελματισμός σήμερα καθώς και η ΣΝ και η επίλυση των συγκρούσεων και διαφορών.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μεσαία, ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, σε ελεύθερους επαγγελματίες και φοιτητές καθώς και σε κάθε εργαζόμενο που επιθυμεί να αναπτύξει τη συναισθηματική του νοημοσύνη και να βελτιώσει την εργασιακή του πραγματικότητα.

 

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Αντώνης Κατσαλής ο οποίος εργάστηκε στην εταιρία  «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ»  σε θέματα Διοίκησης τεχνικών έργων και στη ΔΕΗ ως Διευθυντής Εκπαίδευσης. Δίδαξε αρχές Διοίκησης  Επιχειρήσεων και ποσοτικές μεθόδους στη λήψη αποφάσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα ανάπτυξης συστημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και  συγγραφέας βιβλίων (Αποτελεσματική Διοίκηση, Η Επικοινωνία στις Επιχειρήσεις, Αντιμετώπιση Δύσκολων Συνεργατών, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, Αξιοποίηση του Χρόνου, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού).

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

 

Δευτέρα,

24 Φεβρουαρίου 2014

17.00 – 22.00

Τρίτη,

25 Φεβρουαρίου 2014

17.00 – 22.00

 

 

 

Το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί από το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail:  [email protected], website:  www.eede.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά