Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μιλάει στην τηλεόραση του Αχελώου

Ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέ...

Στον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου, αυτή την Παρασκευή 31/1/2014

Τον  Γενικό  Διευθυντή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κ. Ιωάννη Τροχόπουλο έχει ως προσκεκλημένο στην τηλεόραση του Αχελώου αυτή την Παρασκευή 31  Ιανουαρίου 2014 στις 18.00 το απόγευμα ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Ο κ. Τροχόπουλος μιλάει για τον τόπο καταγωγής του, για τις σπουδές του και τους καθηγητές του, για την δραστηριότητά του στον συντονισμό Ευρωπαικών Προγραμμάτων, για την βράβευση της Δημόσιας Βιβιλιοθήκης της Βέρροιας στην Σουηδία το 2010 που ήταν Διευθυντής, για τις ευκαιρίες που δίνει για να καλλιεργήσει ο καθένας τις δεξιοτητές του, για το επίπεδο οργάνωσης της Βρετανικής  Βιβλιοθήκης, για το στοίχημα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ποιο είναι το πρώτο που τον απασχολεί σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με τι πρέπει να συνδέεται ο Πολιτισμός και πώς πιστεύει ότι το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των Πολιτών.

Μιλάει ακόμα στην εκπομπή του Αχελώος tv, για τον Ιταλό αρχιτέκτονα κ. Ρέντσο Πιάνο και τους οραματισμούς του γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, πώς πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν την κοινωνία και τον χώρο τους, ποιος ο ρόλος των Ιδρυμάτων στην εποχή της Κρίσης, τις εμπειρίες που απόκτησε σαν διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέρροιας και άλλα πολλά.

Διαδυκτιακά www.acheloostv.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture