Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από τον Πειραιά και ένθερμη καρναβαλίστρια η φετινή βασίλισσα Ιωάννα Κυπραίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Από τον Πειραιά και ένθερμη καρναβαλίστρ...

Είναι 20 χρονών και σπουδάζει στο ΑΤΕΙ Πατρών

Είκοσι χρονών και με υπέροχα μάτια και χαμόγελο είναι η κοπέλα που επιλέχθηκε φέτος από τους υπεύθυνους της Κοινωφελούς Επιχείρησης – Πατρινό Καρναβάλι για τον ρόλο της βασίλισσας του θεσμού για το έτος 2014.

Η ωραία Ιωάννα Κυπραίου όπως ανέφερε στο thebest.gr η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά, σπουδάζει στην Πάτρα, στο ΑΤΕΙ, στην σχολή τεχνολόγων πολιτικών μηχανικών και κατάγεται από τον Πειραιά. Ωστόσο έχει σχέση με την Πάτρα και το κυριότερο έχει βγει πολλές φορές στο Πατρινό καρναβάλι το οποίο και αγαπά και υποστηρίζει πολύ.

«Είναι ένα νέο κορίτσι που πέρα από όμορφο είναι και έξυπνο, μιλάει ωραία και το επίσης σημαντικό είναι ότι μπορεί να σταθεί τόσο σε μία συνέντευξη όσο και σε μία  δημόσια εκδήλωση. Αναμένεται να δώσει το παρών εκτός φυσικά από τις δύο καρναβαλικές παρελάσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου της αποκριάς και σε events στην Πάτρα αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Αθήνα όπου θα πάει ως προσκεκλημένη για να προβάλλει και να διαφημίσει το Πατρινό καρναβάλι», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρμπανά.

Η Ιωάννα Κυπραίου που θα δώσει τη δική της ξεχωριστή δροσερή πινελιά στα δρώμενα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, επιλέχτηκε από την επιτροπή που είχε συσταθεί για να εξετάσει τις αιτήσεις των κοριτσιών που προέκυψαν μετά από την ανοιχτή πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» για την ανεύρεση της φετινής βασίλισσας.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το πρωί της Πέμπτης 23ης Ιανουαρίου 2014, η Ιωάννα Κυπραίου είπε ότι η Πάτρα είναι ένας θαυμάσιος τόπος να μένει κάποιος. Επίσης θεωρεί το Πατρινό Καρναβάλι έναν ικανότατο λόγο για να βρεθεί κάποιος στην Πάτρα και χαρακτήρισε το θεσμό ως τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς, διασκέδασης και κεφιού.

Τέλος υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προωθήσει και θα προβάλλει το Πατρινό Καρναβάλι του 2014 όσο καλύτερα γίνεται.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture