Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ρεκόρ εισιτηρίων για το φιλμ «Χόμπιτ 2: Η Ερημιά του Νοσφιστή» - Πάνω από 7.000 θεατές το έχουν ήδη δει στην Πάτρα

Ρεκόρ εισιτηρίων για το φιλμ «Χόμπιτ 2: ...

Κοντά στα 109.000 εισιτήρια το σύνολο πανελλαδικά, σε 119 αίθουσες, για το πρώτο τετραήμερο προβολής

Την περασμένη Πέμπτη 12/12/2013, η νέα ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ» σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον έσπασε το ρεκόρ καλύτερου ημερήσιου ανοίγματος για το 2013. τέσσερις ημέρες μετά, η εντυπωσιακή ταινία σπάει και άλλο ρεκόρ!

Συγκεκριμένα το «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», όπως αναφέρει ανακοίνωση της Village Films, είναι η μοναδική ταινία του 2013 που πέτυχε πάνω από 100.000 εισιτήρια το πρώτο 4ημερο προβολής, και αυτό δείχνει να είναι μόνο η αρχή…

Μάλιστα το "Χόμπιτ 2" με τον Μάρτιν Φρίμαν, την Ενατζελίν Λίλυ και τον Ορλάντο Μπλουμ πλησίασε σχεδόν το άνοιγμα που είχε κάνει πέρυσι το 1ο "Χόμπιτ" των 110.000 εισιτηρίων (σε 150 αίθουσες τότε).

Τα event της Village, όπου με την βοήθεια του green box μπαίνεις στον μαγικό κόσμο του Χόμπιτ, συνεχίζονται με εντυπωσιακή προσέλευση τόσο στο The Mall Athens όσο και στο Athens Metro Mall sthn Au;hna για την πλέον “ talked about” ταινία των φετινών εορτών.

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής των πολυκινηματογράφων Αλέξης Μπιτούνης, το «Χόμπιτ 2» πάει εξαιρετικά καλά (το ίδιο και η 3d προβολή) με τους θεατές τις πρώτες πέντε μέρες ήδη να έχουν αγγίξει τους 7.000!

Στις ΗΠΑ η ταινία έφτασε στο πρώτο τριήμερο της τα 73 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ένα δυνατό ντεμπούτο αν και το 1ο "Χόμπιτ, ένα αναπάντεχο ταξίδι" είχε ξεκινήσει πέρυσι με 85 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture