Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Νότιες Θάλασσες"- Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο ποιητικό έργο του Βασίλη Κουρή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 10/12/2013

"Νότιες Θάλασσες"- Μια μουσική...

Η μουσική είναι του Γιώργου Βούκανου

Οι «Νότιες Θάλασσες» του Γιώργου Βούκανου θα παρουσιαστούν σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 10 Δεκεμβρίου 2013.

Το "Ονειρογέννημα" συναντά τις "Νότιες Θάλασσες" και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μελωδικά το κοινό της Αθήνας, μέσα από ένα συμφωνικό ποίημα σε ποίηση Βασίλη Κουρή, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό του.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της μουσικής παράστασης "Ένα Παιδί Μετράει τα Άστρα", του Μενέλαου Λουντέμη, το Ινστιτούτο Τέχνης και Πολιτισμού Melody Spirit παρουσιάζει μια νέα μουσική παράσταση του μουσικού Γιώργου Βούκανου, εμπνευσμένη από το βραβευμένο ποιητικό έργο του Βασίλη Κουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δέκα χρόνια μετά το "Ονειρογέννημα", ο συνθέτης Γιώργος Βούκανος μελοποιεί την ποιητική συλλογή του Βασίλη Κουρή "Νότιες Θάλασσες". Στις 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, σε ένα αφιέρωμα στα είκοσι χρόνια μνήμης του, θα ακουστούν τα μελοποιημένα ποιήματά του και θα τα ερμηνεύσουν ο Κεφαλονίτης στην καταγωγή τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος και η σοπράνο Κάτια Πάσχου.

Φιλική συμμετοχή: Άντα Αθανασοπούλου και Δημήτρης Παπαγεωργίου Αφήγηση: Θάνος Χρόνης Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy Συμμετέχει η χορωδία του Campion Junior School σε διδασκαλία της Susan Norton Τη Melody Champer Orchestra διευθύνει ο Γιώργος Αραβίδης.

Χορηγοί επικοινωνίας της Μουσικής Παράστασης είναι η εφημερίδα Δημοκρατία και το ραδιόφωνο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4.

Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Τ. 2107282000 Τιμές εισιτηρίων:

Α΄ Ζώνη 11€

Β΄ Ζώνη 7€

Φοιτητικά 2,5€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture