Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η ομάδα AREA51 παρουσιάζει το βιβλίο της blogger Niemands Rose «Τα φώτα στο βάθος. Αφηγήσεις μικρού μήκους»

Πάτρα: Η ομάδα AREA51 παρουσιάζει το βιβ...

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

 

Η ομάδα πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51, το βιβλιοπωλείο discover, παρουσιάζουν το βιβλίο της blogger Niemands Rose «Τα φώτα στο βάθος. Αφηγήσεις μικρού μήκους» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ.

Το βιβλίο «Τα φώτα στο βάθος. Αφηγήσεις μικρού μήκους» είναι μια επιλογή 38 κειμένων που δημοσιεύτηκαν στο blog της Niemands Rose από το 2007 μέχρι τις μέρες μας και βρίσκεται ήδη στην τρίτη του έκδοση

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΙΟΥΛΟΣ, συγγραφέας, ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ, μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και EΛΕΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΥ, blogger Missy Merida, via Skype

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο bar - πολυχώρο ghetto (Ευμήλου 8, πίσω από τον σταθμό του ΟΣΕ Αγ. Ανδρέα).

Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με διάφορες εφημερίδες και περιοδικές εκδόσεις (την Ελευθεροτυπία, την Αυγή και τα «Ενθέματα», το «Μπαχάρ» κ.ά.) ενώ κείμενά της περιλαμβάνονται στο συλλογικό έργο «Ανθολόγιον Ιστολόγιον» (ψηφιακή έκδοση, 2012). Διατηρεί από το 2007 το μπλογκ «Του κανενός το ρόδο».

Το ψευδώνυμο Niemands Rose προέρχεται από την ποιητική συλλογή «Die Niemandsrose» του Πάουλ Τσέλαν, ή στα ελληνικά «Του κανενός το ρόδο».

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture