Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H εναλλακτική ποπ καλλιτέχνιδα SmaRagDa από την Πάτρα θα εμφανιστεί στο Gazarte στις 13 Δεκεμβρίου 2013

H εναλλακτική ποπ καλλιτέχνιδα SmaRagDa ...

Το κομμάτι της "Take your Time" έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό

Η νεαρή 18χρονη τραγουδίστρια και μουσικός SmaRagDa από την Πάτρα, που έχει κάνει αίσθηση τους τελευταίους μήνες (την θυμόμαστε και από την εμφάνιση της στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα) ετοιμάζεται για ένα μοναδικό live στο Gazarte, στην οδό Βουτάδων, στο Γκάζι στην Αθήνα στις 13 Δεκεμβρίου 2013.

Η SmaRagDa που είχε φιλοξενήσει συνέντευξη – πορτρέτο της και το The Best Magazine στις σελίδες του, γράφει υπέροχους στίχους και μουσική και μάλιστα η πρώτη της επιτυχία, το κομμάτι «Take your time» ακούστηκε πολύ το περασμένο καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, σε ραδιόφωνα και μπαρ. Στο Gazarte αναμένεται να εμφανιστεί πλάι στον Leon, του οποίου είχε ανοίξει τη συναυλία στο Six D.O.G.S στο Μοναστηράκι στην Αθήνα, στις 12 Απριλίου 2013.

Η SmaRagDa (Σμαράγδα Αλεξανδρή) όπως αναφέρει στη σελίδα της στο facebook, είναι χαλαρή, ασφαλής και ξέρει να αυτοσαρκάζεται. Δεν διστάζει όπως λέει, να μιλήσει για τους τσακωμούς με την μητέρα της που ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική on the side (παράλληλα με τις σπουδές της) για να μην καταλήξει να παίζει σε υπόγεια.

Το κομμάτι με τίτλο «Take Your Time» είναι το πρώτο τραγούδι με το οποίο συστήθηκε στο κοινό μέσα από το ντεμπούτο της άλμπουμ «Queen Of The Surreal», το οποίο έχει κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό από τη δισκογραφική εταιρία Mahayana Records.

Η νεαρή ταλαντούχα μουσικός (την χαρακτηρίζουν ήδη "διαμαντάκι" της μουσικής) έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους όλων των συνθέσεων που ακούγονται στο δίσκο, ενώ επιμελήθηκε και την ενορχήστρωση.

Η alternative ποπ ροκ καλλιτέχνιδα Sma Rag Da τέλειωσε φέτος την Γ΄ λυκείου και πραγματικά έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Στην Πάτρα έχει ήδη κάνει μία live μουσική εμφάνιση τον περασμένο Μάιο.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture