Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μνημόσυνο σήμερα για τον μαέστρο Θανάση Τσιπινάκη στο ναό Αγίας Βαρβάρας

Πάτρα: Μνημόσυνο σήμερα για τον μαέστρο ...

Στις 25/11 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 25 Νοεμβρίου 2013 από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας, στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του, ένας σπουδαίος άνθρωπος του πολιτισμού, ο Θανάσης Τσιπινάκης, ο ιδρυτής, καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων, της περίφημης Ορχήστρας με τα μαντολίνα, η οποία φέρει πλέον το όνομα του.

Ο Θανάσης Τσιπινάκης που έσβησε σε ηλικία 55 ετών, αφιέρωσε τη ζωή του, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της πόλης, τον οποίο από το 1985 έως και τον θάνατο του, υπηρέτησε με ήθος και σεμνότητα.

Το «κύκνειο άσμα» του ως μαέστρος της Ορχήστρας έμελλε να είναι η επιτυχημένη συναυλία μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, το καλοκαίρι του 2012.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός -  Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων καλεί  τα  μέλη της Ορχήστρας,  τους φίλους του και όσους αγάπησαν τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Θανάση Τσιπινάκη, καθώς και το έργο του, που τιμά και προβάλλει διεθνώς την πόλη της Πάτρας, να παρευρεθούν  στο μνημόσυνο που θα τελέσει η οικογένεια του στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας (οδός Σολωμού) το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8.30 π.μ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture