Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι

Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι

Μπορεί η συζήτηση για την βιώσιμη ενέργεια να συνεχίζεται ακάθεκτη αλλά αν τελικά ξεμείνουμε από φυσικούς πόρους αυτό θα αλλάξει τον κόσμο μας

Μπορεί η συζήτηση για την βιώσιμη ενέργεια να συνεχίζεται ακάθεκτη αλλά αν τελικά ξεμείνουμε από φυσικούς πόρους αυτό θα αλλάξει τον κόσμο μας για πάντα και φυσικά όχι προς το καλύτερο. Αυτό είναι το μήνυμα πίσω από το παιχνίδι του Facebook, Recharge, το οποίο έρχεται σύντομα για να εκπαιδεύσει τους παίκτες στην σπουδαιότητα της βιώσιμης ενέργειας. Η κινητήριος δημιουργική δύναμη πίσω από την εφαρμογή είναι οι Linkin Park .

Εάν οι ανοδικές τιμές ενέργειας σας αφήνουν άγρυπνους, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια εφαρμογή καταγραφής ύπνου. Σε iOS και Android μπορείτε πλέον να σχηματίσετε μια εικόνα για το πόσο καλά κοιμάστε. Το Sleep Bot που είναι ελεύθερο σε Android είναι σε θέση να καταγράψει και ηχητικά τον ανήσυχο ύπνο σας και βεβαίως το ροχαλητό σας.

Για τους λάτρεις φωτογραφία το Fotor διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα φίλτρων και άλλων εργαλείων που σας βοηθούν να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας. 

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα Helpouts της Google. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία παροχής συμβουλών από εμπειρογνώμονες. Στα Helpouts ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει συμβουλές για κούρδισμα κιθάρας, αποτελεσματικότερη γιόγκα και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί, αλλά με χρέωση. Από την αμοιβή του ειδικού η google θα κρατά το 20%.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being