Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανακοίνωση για το έμβλημα

Ανακοίνωση για το έμβλημα

Το Δ. Σ. του Απόλλωνα διευκρινίζει

Ως γνωστόν, η επωνυμία του Συλλόγου μας από ετών είναι «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ», έμβλημα δε αυτού – επίσης από ετών - είναι η προτομή του Θεού Απόλλωνα και κάτωθι αυτής ο αριθμός 1926, ημερομηνία ίδρυσης του Συλλόγου μας και τα δύο στοιχεία ευρισκόμενα εντός κύκλου. Την ως άνω επωνυμία, καθώς και το ως άνω έμβλημα - χωρίς προσθήκες και αλλοιώσεις -, κατά τον αθλητικό νόμο, οφείλει να φέρει στη φανέλα της οποιαδήποτε ομάδα οποιουδήποτε αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου, ερασιτεχνικού / ημιεπαγγελματικού, όπως επίσης και οποιαδήποτε ομάδα Αθλητικής Ανώνυμης Εταιρίας που τυχόν ιδρύει ο Ερασιτέχνης Απόλλων.

Οι τυχόν χορηγοί του Συλλόγου μας θα γνωστοποιούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Παλαιότεροι χορηγοί της «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.», με τους οποίους είχε συνάψει σύμβαση χορηγίας η Διοίκηση της Κ.Α.Ε., προφανώς και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και ως εκ τούτου δε νοείται πλέον να περιστοιχίζουν την ονομασία και το έμβλημα του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports