Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Μία φθινοπωρινή πρόσκληση στον κήπο του Πολύεδρου με παραδοσιακά κεράσματα

Πάτρα:Μία φθινοπωρινή πρόσκληση στον κήπ...

Σε ένα φυσικό-εικαστικό φόντο

 

Μία φθινοπωρινή πρόσκληση στον κήπο του Πολύεδρου με παραδοσιακά κεράσματα
σε ένα φυσικό-εικαστικό φόντο.
Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και πριν μας τα κάνει ο καιρός μούσκεμα… καλοπιάνουμε… το χειμώνα με ένα ποτήρι κρασί. Εκμεταλλευόμαστε τις ηλιόλουστες μέρες, το φθινοπωρινό άρωμα και υποδεχόμαστε όλους τους φίλους του Πολύεδρου στον κήπο του, την Τετάρτη 12 με 2 το μεσημέρι. Οι καλεσμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις δύο εκθέσεις που φιλοξενούνται στο χώρο, την εικαστική ομαδική έκθεση    « εφ΄ όλης της ύλης » και την έκθεση εικαστικού κοσμήματος, να   ενημερωθούν για τις προσεχείς εκδηλώσεις και τις νέες εκδόσεις και να απολαύσουν την καλή παρέα και τους παραδοσιακούς σπιτικούς μεζέδες, σε ένα φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης με φόντο εικαστικό.

 

Το Πολύεδρο αποχαιρετά  το καλοκαίρι "και πριν μας τα κάνει ο καιρός μούσκεμα… καλοπιάνουμε… το χειμώνα με ένα ποτήρι κρασί. Εκμεταλλευόμαστε τις ηλιόλουστες μέρες, το φθινοπωρινό άρωμα και υποδεχόμαστε όλους τους φίλους του Πολύεδρου στον κήπο του, την Τετάρτη 12 με 2 το μεσημέρι.

Οι καλεσμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις δύο εκθέσεις που φιλοξενούνται στο χώρο, την εικαστική ομαδική έκθεση    « εφ΄ όλης της ύλης » και την έκθεση εικαστικού κοσμήματος, να   ενημερωθούν για τις προσεχείς εκδηλώσεις και τις νέες εκδόσεις και να απολαύσουν την καλή παρέα και τους παραδοσιακούς σπιτικούς μεζέδες, σε ένα φυσικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης με φόντο εικαστικό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture