Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Κηφισιά για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ χορωδιών η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής Πάτρας

Στην Κηφισιά για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ ...

Τη χορωδία θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Σταύρος Σολωμός

Αναχωρεί το Σάββατο το πρωί για την Αθήνα, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ Πάτρας, όπου θα λάβει μέρος, προσκεκλημένη, στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών, που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηφισιάς ‘’Απόλλων Μουσηγέτης’’.

Το Φεστιβάλ εμπεριέχει δύο συναυλίες, Σάββατο και Κυριακή και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, που θα κλείσει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας [συμμετέχουν 4 χορωδίες], θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’ALLELUIA’’, του RANDALL THOMPSON, ‘’DON’T NOBODY BRING ME NO BAD NEWS’’, σε επεξεργασία: LARRY SHACKLEY, στίχοι: CHARLIE SMALLS, από το musical: ‘’ The Wiz’’ [Solo soprano- varitono: Ελπίδα Σπηλιωτοπούλου- Διονύσης Αρκαδιανός], ‘’RIDE THE CHARIOT’’, NEGRO SPIRITUAL, επεξεργασία: WILLIAM HENRY SMITH [ Solo soprani: Βασιλική Μαμάση, Αρετούσα Νικολοπούλου, Χρύσα Πανταζοπούλου, Αλμπένα Πένκοβα], ‘’INSALATA ITALIANA’’, του RICHARD GENEE, επεξεργασία: JURGEN JURGENS, [Solo soprano- tenoro- varitono: Ευαγγελία Λεχουρίτη- Διονύσης Αρκαδιανός-Δημήτρης Δημόπουλος] και ‘’AIDA’’, Όπερα του GIUSEPPE VERDI, Finale- πράξη ΙΙ [αφιέρωμα στα 200 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη].

Στο τελευταίο έργο, το μέρος της Aida, θα ερμηνεύσει η Σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αντωνία Καλογήρου, συνεργαζόμενη με την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ.

Τη χορωδία θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture