Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και δώρων "Γαιτανάκι" μεταφέρεται στο ισόγειο του κτιρίου του πρώην κινηματογράφου Παλλάς στην Πάτρα

Το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών και δώρων...

Στην Δημ. Γούναρη και Ι. Βλάχου

Το γνωστό και αγαπητό στους Πατρινούς κατάστημα «Το Γαιτανάκι» στο οποίο κάποιος μπορεί να βρει από ωραία διακοσμητικά δώρα και επιτραπέζια παιχνίδια, κούκλες μέχρι εκπαιδευτικά και ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια βρεφανάπτυξης και πολλά άλλα, που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε στην γωνία της Δημητρίου Γούναρη και Ρ. Φεραίου, αλλάζει γειτονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το μαγαζί που σημειωτέον αποτελεί υποκατάστημα στην Πάτρα του κεντρικού που βρίσκεται στην Αθήνα, στην Λ. Κηφισίας 31, μεταφέρει τις δραστηριότητες του και την πάντα προσεγμένη και «παραμυθένια» βιτρίνα του λίγο πιο ψηλά επί της Λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη, στην γωνία με την οδό Ιωάννου Βλάχου, κοντά στα Ψηλαλώνια, στην ισόγεια γωνία του εντυπωσιακού κτιρίου του πρώην κινηματογράφου Παλλάς.

Οι εργασίες στο χώρο που μέχρι πέρυσι λειτουργούσε ως καφέ, έχουν ξεκινήσει ώστε σύντομα να στεγαστεί εκεί το «Γαιτανάκι», κάτι που πιθανόν θα έχει γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, πριν δηλαδή τα Χριστούγεννα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά