Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Γιώτα Σούσουλα έρχεται στο Public της Πάτρας για να μας δείξει πώς να "Δημιουργήσουμε Καταπληκτικές Ζωές"

Η Γιώτα Σούσουλα έρχεται στο Public της ...

Η εκδήλωση που θα γίνει στις 16/10 θα έχει τον χαρακτήρα διαδραστικού σεμιναρίου

Η κυρία Γιώτα Σούσουλα αναμένεται να έρθει στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 για να παρουσιάσει το βιβλίο της με τον ωραίο αισιόδοξο τίτλο «Ας Δημιουργήσουμε καταπληκτικές Ζωές» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίαμβος. Η εκδήλωση που μάλιστα θα έχει έναν πρωτότυπο διαδραστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο Public της Πάτρας, στην οδό Ερμού πλησίον της Μαιζώνος.

Η Γιώτα Σούσουλα είναι συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας και εισηγήτρια σεμιναρίων. Το 2005 ίδρυσε το Ινστιτούτο ανάπτυξης ανθρώπινων δυνατοτήτων με στόχο να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει και να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται.

Στις 16 Οκτωβρίου, η Γιώτα Σούσουλα έρχεται στο Public Πάτρας για να παρουσιάσει το βιβλίο της σε ένα διαφορετικό «σεμινάριο» αυτογνωσίας. Το «σεμινάριο» θα συνδυάζει τη γνώση με τη χαρά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε αλλαγές στη ζωή μας και να τοποθετήσουμε στόχους. Κάποιος θα ρωτήσει, είναι αρκετές αυτές οι 2 ώρες;

Όλες οι αλλαγές που κάνουμε στη ζωή μας είναι παιδιά μιας απόφασης και την απόφαση την παίρνουμε τη στιγμή εκείνη που κοιτάζουμε τον εαυτό μας και τη ζωή με ένα διαφορετικό τρόπο.

*Στο μεταξύ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στις 19.00 πάντα στον φιλόξενο χώρο του Public της Πάτρας, θα διοργανωθεί ένα Εκπαιδευτικό λογισμικό για την Προσχολική ηλικία, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή από την Intelearn.

H Intelearn με ομιλήτρια την Μαρία Καραβελάκη, M.Sc. σε Computer Assisted Learning  παρουσιάζουν δείγματα λογισμικού, τρόπους αξιοποίησης και οφέλη αναφορικά με τη χρήση του εκπαιδευτικού λογισμικού σε εξατομικευμένη ή σε ομαδική βάση στο σχολικό περιβάλλον ή στο σπίτι.

Η ομιλία απευθύνεται σε : Εκπαιδευτικούς, γονείς,  εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής δημοτικού-γυμνασίου, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους.

Θα παρουσιαστούν τα λογισμικά: «Δαχτυλομικρούληδες»,  «Εργαστήρι της γλώσσας», «Ιδεοκατασκευές», «Γράφω απλά – Διαβάζω εύκολα», «Εικόνες, Λέξεις και Κατηγορίες», «Σχήμα, Μέγεθος, Χρώμα, Χώρος», «ΠΑΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ» (ένα πρόγραμμα για κάθε τάξη του Δημοτικού Σχολείου).

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το http://www.public.gr/ekpaideytika-seminaria/.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture