Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H νέα παράξενη ταινία "Her" με τους Γιοακίν Φοίνιξ και Σκάρλετ Γιόχανσον θα βγει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα

H νέα παράξενη ταινία "Her" με...

Από την εταιρεία Audiovisual

Με μία νέα ιδιαίτερη ταινία που χαρακτηρίζεται ως ένα «ανορθόδοξο» ρομαντικό δράμα φαντασίας με τίτλο «Her» επιστρέφει ο 44χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης Σπάικ Τζοντζ που έχει γυρίσει ορισμένες ιδιόμορφες αλλά με θετική υποδοχή από κοινό και κριτικούς ταινίες, όπως το «Being John Malkovich» που μάλιστα του χάρισε υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 2000 και «Adaptation» το 2002.

Η ταινία «Her» με πρωταγωνιστή τον Γιοακίν Φοίνιξ που φέτος προτάθηκε για το Όσκαρ α’ ανδρικής ερμηνείας για την ταινία «The Master», θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2013 και τα Χριστούγεννα στις Ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία Audiovisual.

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος  Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι (Γιοακίν Φοίνιξ), ένα μοναχικός και ιδιαίτερος άνδρας, που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων.

Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αποφασίζει να αγοράσει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε χρήστη καθώς αποτελεί μια διαισθητική και μοναδική οντότητα από μόνη της.  Ενεργοποιώντας το, γνωρίζει τη “Σαμάνθα” (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια χαρούμενη γυναικεία φωνή που αποδεικνύεται διορατική, ευαίσθητη αλλά και εξαιρετικά αστεία. Όταν όμως οι ανάγκες και οι επιθυμίες της μεγαλώνουν, σε συνδυασμό με τις δικές του, η φιλία τους βαθαίνει και μια ασυνήθιστα ρομαντική διάθεση αναπτύσσεται μεταξύ τους...

Από τον υποψήφιο για Oscar σεναριογράφο και σκηνοθέτη Σπάικ Τζονζ, έρχεται η ταινία “Δικός της”, μια διαφορετική ρομαντική ιστορία που εξερευνά τη φύση της αγάπης στο σύγχρονο κόσμο και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να μας απομονώσει ή να μας φέρει πιο κοντά.

Πρωταγωνιστούν εκτός από τον Γιοακίν Φοίνιξ, (“Walk the Line” και «Ο Μονομάχος») και την Σκάρλετ Γιόχανσον, η Έιμι Άνταμς (“The Master”), η Ρούνει Μάρα (“The Girl With the Dragon Tattoo”) και η Ολίβια Γουάιλντ (“Rush”).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture