Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εξώδικη δήλωση της ιδιοκτήτριας του ακινήτου στην οδό Κανελλοπούλου- "Τον κ. Χαροκόπο τον γνωρίζω μόνο εξ όψεως"

Πάτρα: Εξώδικη δήλωση της ιδιοκτήτριας τ...

Διαψεύδει την Τασία Παπαντωνοπούλου

Καμιά απολύτως συγγενική σχέση με τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην επικεφαλής του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων Αντώνη Χαροκόπο δεν έχει η ιδιοκτήτρια του ακινήτου στην οδό Κανελλοπούλου Αγγελική Καραμπέτσου, όπως αναφέρει σε εξώδικη δήλωση της, δια της δικηγόρου της Σοφίας Μέρμελα.

Η κ. Καραμπέτσου απαντά έτσι στα όσα αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης απο την νυν Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Τασία Παπαντωνοπούλου η οποία ισχυρίστηκε ότι ο κ. Χαροκόπος μίσθωσε στο εν λόγω ακίνητο για λογαριασμό του Δήμου (για την υπηρέτηση των αναγκών των ΑμεΑ) εξαιτίας συγγενικής σχέσης με την ιδιοκτήτρια.

Η εξώδικη δήλωση έχει ως εξής:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αγγελικής Καραμπέτσου του Σταύρου, κατοίκου Πατρών, Αυστραλίας 98 με την ιδιότητα της ως ιδιοκτήτριας κτιρίου επί της συμβολής των οδών Κανελλοπούλου και Μητροπούλου στην Πάτρα.

…………………..

Ενεργώντας κατ΄εντολής της πελάτισσας μου Αγγελικής Καραμπέτσου του Σταύρου ρητά Σας δηλώνω, ότι ουδεμία συγγενική σχέση έχει με τον Χαροκόπο Αντώνιο. Η πελάτισσα μου γνωρίζει μόνο εξ όψεως τον Χαροκόπο Αντώνιο και έχει συναντηθεί μαζί του μόνο μία φορά το 2010, όταν υπογράφηκε σύμβαση μίσθωσης με τον τότε ΔΟΥΠ αφορώσα ακίνητο της στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μητροπούλου στην Πάτρα.

Οι αντίθετοι ισχυρισμοί, οι οποίο εκφράστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων της 9ης Οκτωβρίου 2013 και αναδημοσιεύθηκαν από όλα τα τοπικά μ.μ.ε. τυγχάνουν εντελώς αναληθείς και ανυπόστατοι και η πελάτισσα μου ρητά επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων της, στο σημείο που αφέθηκαν εναντίον της μομφές για συμμετοχή της σε αδιαφανείς διαδικασίες !!!.

Οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει σε δημόσια έγγραφα (ληξιαρχείο, δημοσιεύσεις, συμβάσεις κ.α.) και να διαπιστώσει τη ΑΛΗΘΕΙΑ, τόσο για τον ισχυρισμό περί συγγενών, όσο και για τη νομιμότητα της σύμβασης μίσθωσης.

Για την αποκατάσταση δε της αληθείας ρητά Σας δηλώνω, ότι η πελάτισσα μου επανειλημμένα έχει εξυπηρετήσει τη Δημοτική Αρχή και το κοινωνικό της έργο, περιμένοντας επί μήνες προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα μισθώματα !!

Σε κάθε περίπτωση εάν η Δημοτική Αρχή η ή νόμιμη εκπρόσωπος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για οποιοδήποτε λόγο θεωρεί την υφισταμένη μίσθωση μη συμφέρουσα μπορεί οποτεδήποτε να αποχωρήσει από το μίσθιο.

Πάτρα 10 Οκτωβρίου 2012

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Σοφία Μέρμελα"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις