Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ για την χέβι μέταλ μπάντα Metallica προβάλλεται στα Ster Cinemas της Πάτρας

Το φιλμ για την χέβι μέταλ μπάντα Metall...

H ταινία χαρακτηρίστηκε ως μία μεγάλη 3d ροκ όπερα

Για τους λάτρεις της ροκ και όχι μόνο, προβάλλεται αυτές τις μέρες στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, σε διανομή από την εταιρεία Odeon, η ταινία «Metallica: Through the Never» που μάλιστα είναι και τρισδιάστατη.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φιλμ σε σκηνοθεσία του 39χρονου Ούγγρου δημιουργού Νίμρον Αντάλ που συνδυάζει πλάνα από κονσέρτα της αγαπημένης χέβι μέταλ μπάντας των Metallica που δόθηκαν στη διάρκεια του Αυγούστου του 2012, με ένα στόρι όπου ήρωας είναι ένας νεαρός ο Τριπ που καλείται να μεταφέρει ένα υλικό της μπάντας συναντώντας απρόοπτα στην πορεία.

Η ταινία όπως έγραψε το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly έχει τον χαρακτήρα μίας «grand 3d ροκ όπερας» με το όλο θέαμα να συνδυάζει στοιχεία της «αποκάλυψης» και ενός θεάματος του Λας Βέγκας. Ο τίτλος «Through the Never» προέρχεται από ένα γνωστό κομμάτι των Metallica από το ομότιτλο άλμπουμ τους του 1991. Τον νεαρό Trip υποδύεται ο 27χρονος ηθοποιός Dane DeHaan που είχε ξεχωρίσει στις ταινίες «Lawless» και «The Place beyond the pines» όπου πρωταγωνιστούσε ο Ράιαν Γκόλσινγκ.

Η ταινία για τους Metallica, την θρυλική αυτή και πολύ επιτυχημένη μπάντα από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με αρχηγό τον James Hetfield, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, στον Καναδά.

Το φιλμ που λέγεται ότι στοίχισε πάνω από 18 εκατομμύρια δολάρια, ξεκίνησε να προβάλλεται και στις ΗΠΑ από τις 27 Σεπτεμβρίου ενώ είναι αφιερωμένο στην 27h επέτειο από το θάνατο του πρώην μπασίστα του γκρουπ, Cliff Burton.

Επιμέλεια - Τ. Μαρτάτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture