Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνω από 2.500 Πατρινοί θεατές "ανατρίχιασαν" ήδη με το φιλμ "The Conjuring" που παίζεται στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε

Πάνω από 2.500 Πατρινοί θεατές "ανα...

Μεγάλη η εμπορική επιτυχία του συγκεκριμένου φιλμ υπερφυσικού τρόμου, στην Ελλάδα

"Σκίζει" εμπορικά το φιλμ υπερφυσικού τρόμου "The Conjuring" που από την περασμένη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, σε διανομή από την Village Films, προβάλλεται στην Ελλάδα.

Το φιλμ που προκάλεσε ανατριχίλες και φοβίες στο Αμερικάνικο κοινό όπου οι εισπράξεις ξεπέρασαν τα 140 εκατομμύρια δολάρια, γνωρίζει τώρα μεγάλη επιτυχία στις Ελληνικές αίθουσες. Στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα κάθε βράδυ πλήθος θεατών κυρίως νεαρών ηλικιών συνωστίζονται για να δουν την συγκεκριμένη ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο 35χρονος Νοτιοκορεάτης δημιουργός Τζέιμς Γουάν (δημιουργός του "Saw - Σε βλέπω" και του "Insidious").

To ενδιαφέρον αναμφίβολα στοιχείο της ταινίας που ήδη έχουν έχουν δει πάνω από 35.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα σε 45 αίθουσες (στην Πάτρα υπολογίζεται πως έχουν ήδη δει την ταινία κοντά στους 2.500 θεατές) είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αληθινά πρόσωπα και μία ιστορία που εκτυλίχθηκε το 1971. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στον Αμερικάνικο Νότο, στην Νότια Καρολίνα.

Τα πραγματικά πρόσωπα είναι το ζευγάρι της 86χρονης σήμερα Λορέιν Γουόρεν και του συζύγου της Εντ, ο οποίος απεβίωσε το 2006, οι οποίοι ασχολούνταν με την εξήγηση και απομάκρυνση φαντασμάτων και υπερφυσικών στοιχείων από σπίτια και επαύλεις. Η ταινία "The Conjuring" παρουσιάζει μία από τις πρώτες και ίσως την πιο σοβαρή υπόθεση που επιλήφθηκαν, το 1971 της 7μελούς οικογένειας Περόν, τα μέλη της οποίας που βρέθηκαν μπροστά σε ανεξήγητα, επικίνδυνα φαινόμενα απ' όταν μετακόμισαν στην έπαυλη Arnold Estate.

Το φιλμ σίγουρα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όσους αντέχουν και λατρεύουν τα φιλμ του είδους. Πάντως από θεατές που ήδη το είδαν, ακούσαμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο καλογυρισμένα του είδους το οποίο δεν σε αφήνει ήσυχο στην καρέκλα σου στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του.

Το ζευγάρι των Λορέιν και Εντ Γουόρεν ερμηνεύουν η Βέρα Φαρμίγκα που μάλιστα πήγε και συνάντησε την αληθινή Λορέιν στο σπίτι της στην περιοχή της Νέας Αγγλίας και ο Πάτρικ Γουίλσον ενώ το ζευγάρι της οικογένειας Περόν η Λίλι Τέιλορ και ο Ρον Λίβινγκτον.

Η ταινία συνεχίζεται για 2η εβδομάδα να προβάλλεται σε 2 αίθουσες, στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Επιμέλεια - Τάκης Γ. Μαρτάτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture