Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική των Λεχαινών στην προχθεσινή λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα - Δείτε φωτό

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική των Λεχαινών σ...

Αρχιμουσικός της είναι ο Πατρινός Κωνσταντίνος Κοτσορώνης

Εντυπωσιακή όπως πάντοτε, ήταν και φέτος η παρουσία της Φιλαρμονικής των Λεχαινών, στην ιερά Λιτανεία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/09/2013, στην Πάτρα, το βράδυ για την 49η επέτειο της επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου και Πολιούχου των Πατρών.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών του νομού Ηλείας, υπό την άψογη διεύθυνση του Πατρινού Αρχιμουσικού της Κωνσταντίνου Κοτσορώνη, εντυπωσίασε με τους άψογους σχηματισμούς και την δυναμική είσοδο της, αποδίδοντας τα μουσικά κομμάτια «Κυρία των Αγγέλων» «Santa Filomena» καθώς και το δύσκολο και σπάνιο Θριαμβευτικό εμβατήριο, Corpus Domini του αείμνηστου Μαέστρου της Δημοτικής Μουσικής Πατρών Θεόφιλου Κάββουρα, που απέσπασε  και το πιο θερμό χειροκρότημα των πιστών που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τους τον Άγιο Ανδρέα.

Την αποστολή της Φιλαρμονικής Λεχαινών, συνόδευαν όπως πάντα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της (Ανδρέας Μίγκος-Πρόεδρος, Χαράλαμπος Μέτσος-Αντιπρόεδρος, Βιργινία Σχίζα-Γενική Γραμματέας, Ράνια Βλαστού- Αν.Ταμίας, Γιάννα Καλογεροπούλου-Μέλος, Γιάννης Μπεσκίνης-Μέλος) καθώς και άλλοι φιλόμουσοι πολίτες των Λεχαινών.

Θερμές ευχαριστίες αποδίδονται από την Φιλαρμονική των Λεχαινών, στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, τον εκκλησιαστικό τελετάρχη πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, το Δήμο Πατρέων, τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά και τον κ. Γεώργιο Βιδάλη, Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, για την έγκριση του αιτήματος του συλλόγου της Φιλαρμονικής Λεχαινών, να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία, λαμπρύνοντας την εορτή.

Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνει η μπάντα και στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και τον Δήμαρχο κ. Αρβανίτη για την μεταφορά της Φιλαρμονικής στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture