Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέα αναδιάρθρωση στις Εφορίες-Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται

Νέα αναδιάρθρωση στις Εφορίες-Σε ποιες κ...

Με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητα

Στον ανακαθορισμό της εσωτερικής αναδιάρθρωσης των εφοριών προχωρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας αυτών στον έλεγχο και στην είσπραξη των δημόσιων εσόδων, τη βέλτιστη αξιοποίηση του προσωπικού σε πλέον οργανωμένες και προαγωγικές μονάδες και την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.

Τη σχετική απόφαση (υπ' αρίθμ. Δ6Α/1126601ΕΞ/8.8.2013) υπέγραψε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης και σύμφωνα με αυτή η έναρξη λειτουργίας των ΔΟΥ Α', Α' - Β' και Β' Τάξεως με τη νέα διάρθρωση, της υποδιεύθυνσης, των τμημάτων τους κ.λπ., ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2013.

Από την ίδια ημερομηνία παύουν να λειτουργούν οι υποδιευθύνσεις και τα τμήματα των ΔΟΥ με την υφιστάμενη διάρθρωση, καθώς και όλα τα γραφεία που λειτουργούσαν βάσει του άρθρου 2 του π.δ. 16/19Θ9 (Α' 6), ενώ οι ΔΟΥ θα διακρίνονται σε:

α) ΔΟΥ Α' τάξεως, επιπέδου Διεύθυνσης, στις οποίες λειτουργούν τμήματα «Ελέγχων» και «Δικαστικό και Νομικής Υποστήριξης»,

β) ΔΟΥ Α' - Β' τάξεως, επιπέδου διεύθυνσης, οι οποίες λειτουργούν χωρίς τμήματα «Ελέγχων» και «Δικαστικό και Νομικής Υποστήριξης» και

γ) ΔΟΥ Β' τάξεως, επιπέδου τμήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά