Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γέλιο μέχρι δακρύων χάρισαν οι "Άνδρες Έτοιμοι για Όλα" για 2η βραδιά χθες στην Πολιτεία της Πάτρας

Γέλιο μέχρι δακρύων χάρισαν οι "Άνδ...

Πάνω από 1500 άτομα υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν χθες την αστεία και τολμηρή παράσταση

Ακατάπαυστο γέλιο μέχρι δακρύων χάρισε η παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για όλα» που παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 για δεύτερη βραδιά στον πολυχώρο «Πολιτεία» της Πάτρας με το κοινό να έχει κατακλύσει τον προαύλιο χώρο, ξεπερνώντας σύμφωνα με εκτιμήσεις τα 1500 άτομα.

Η απολαυστική και ξεκαρδιστική παράσταση που διήρκησε δύο περίπου ώρες και έκλεισε με το «κλου» της βραδιάς που όλοι περίμεναν, το στριπτίζ των 5 ανδρών ηρώων του έργου (Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Τόνυ Δημητρίου, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου), κέρδισε το κοινό, ήταν «σπιντάτη», με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγές σκηνών και με μία ομάδα 10 ηθοποιών ιδιαίτερα δεμένη που έδειχνε παρά το «βαρύ» πρόγραμμα των 45 σταθμών της καλοκαιρινής περιοδείας, να είναι ακούραστη, εντελώς μέσα στο κλίμα του έργου και με διάθεση να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά και ξέγνοιαστα για ένα δίωρο.

Η μεγάλη εξάλλου επιτυχία της παράστασης και η «επικοινωνία» της με το κοινό, ώθησαν όπως φαίνεται την Ελληνική Θεαμάτων να επαναλάβει την παράσταση από τον προσεχή Οκτώβριο στο θέατρο Λαμπέτη στην Αθήνα.

Η παράσταση με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου (Safe Sex, Ποια Ελένη, Μπαμπάδες με Ρούμι, Συμπέθεροι από τα Τίρανα) που είναι αλήθεια ότι είναι διαφορετική από την ταινία με το ίδιο θέμα, το «The Full Monty» ή την παράσταση που είχε ανέβει πριν από 11 χρόνια στο θέατρο Πόρτα της Αθήνας, επικεντρώθηκε περισσότερο στην κωμική φάρσα και τα μπερδέματα και παρεξηγήσεις μεταξύ των ηρώων, με αποτέλεσμα να βγάλει αρκετό γέλιο.

Με βασικό σκηνικό το κλαμπ Αναμπέλα που ο ιδιοκτήτης του Πάνος (Κώστας Κόκλας) λόγω χρεών κινδυνεύει πια να χάσει (του έχει ήδη επιδοθεί κατασχετήριο), εκτυλίσσεται η όλη ιστορία όπου η παρέα του Πάνου, ο Χρήστος (Τόνι Δημητρίου), ο φούρναρης Μήτσος (ένας πολύ καλός Κώστας Ευριπιώτης), ο Λευτέρης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και ο γιος του Πάνου (Μάνος Ιωάννου) που κουνιέται χορευτικά καλύτερα από όλους και ο πατέρας του θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι είναι γκέι, θα αποφασίσουν να κάνουν όλοι μαζί στριπτίζ και να τα πετάξουν όλα προκειμένου να μαζέψουν χρήματα.

Από τις πιο αστείες σκηνές είναι ο διάλογος μεταξύ των ανδρών για το αν ξυρίζουν τις τρίχες στα επίμαχα σημεία του σώματος τους, η παρεξήγηση με το πρόσωπο που ήταν μαζί με τον Λευτέρη στο αυτοκίνητο στου Μπουραντά το ρέμα, τα χορευτικά με το Come along Rude boy της Ριάνα και το «Μαμασίτα» και φυσικά το χορευτικό φινάλε όπου οι πέντε επίδοξοι στρίπερ εμφανίζονται με στολή αστυνομικού με γκλομπ, για να μείνουν στο τέλος φορώντας μόνο κόκκινα σλιπ, τα οποία πετάνε στιγμιαία, σε μία έξυπνα σκηνοθετημένη σκηνή με κόντρα φωτισμό και καπνούς.

Εκτός από τους άνδρες της παράστασης, πρέπει να γίνει μνεία και στις γυναίκες που ήσαν επίσης καταπληκτικές, από την Ευαγγελία Μουμούρη που απατά τον άνδρα της Τόνι Δημητρίου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ ο άνδρας της τα έχει με την Ρωσίδα χορεύτρια Λιούμπα (θαυμάσια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου) που μαθαίνει χορό στους άνδρες. Επίσης πολύ καλές ήσαν οι Μαίρη Σταυρακέλη, Μαρία Φιλίππου και η πιο νεαρή της παρέας Νίκη Λάμη στο ρόλο της Φανής.

Από την παράσταση δεν έλειψαν και κάποιες ατάκες πολιτικής επικαιρότητας και ένα μικρό δραματικό στοιχείο αναφορά στη μετανάστευση των Ελλήνων στη Γερμανία, από την Μαίρη Σταυρακέλη.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε χθες την παράσταση στην «Πολιτεία» ήταν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Αντώνης Κουνάβης των Μινωικών Γραμμών με τις συζύγους τους, κ.α.

Στο τέλος της παράστασης πολλοί ήσαν αυτοί που θέλησαν να φωτογραφηθούν με τους ηθοποιούς, οι οποίοι αξίζει να αναφερθεί πως παρέμειναν αρκετή ώρα στην «Πολιτεία» και συζήτησαν με τον κόσμο.

ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture