Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στο Cinamon Festival, στη Λίμνη του Λάδωνα, στην κοντινή Γορτυνία ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Έρχεται στο Cinamon Festival, στη Λίμνη ...

Αποθεώθηκε στο μεταξύ χθες βράδυ στη συναυλία που έδωσε στο Μαρούσι, στην Αθήνα

Αποθεώθηκε από το κοινό ο έντεχνος Λαρισαίος στην καταγωγή τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη συναυλία που έδωσε στο Αμαλίειο θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, χθες 29 Ιουλίου 2013 το βράδυ.

Μία μαγευτική βραδιά με τραγούδια από όλη τη δισκογραφική πορεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη συναυλία του στο Αμαλίειο θέατρο.

Η συναυλία, με ήχους και νότες από την «Αγία Νοσταλγία» του 1993 έως και τις «Μαγγανείες» του σήμερα, όπως και λέγεται η τελευταία δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που σιγοτραγούδησε με τον αγαπημένο τραγουδοποιό κομμάτια που συνεπαίρνουν το μυαλό και την καρδιά.

Το ανανεωμένο τρίωρο μουσικό πρόγραμμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ θα συνεχιστεί με θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις το μήνα Σεπτέμβριο, στο Αμαλίειο θέατρο.

*Στο μεταξύ ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου που στις 12 Ιουνίου είχε εμφανιστεί με επιτυχία στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Πάτρα, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας, μία συναυλία στις 9 Αυγούστου, στην περιοχή της Γορτυνίας, στην πανέμορφη Λίμνη του Λάδωνα, στο πλαίσιο του Cinamon Festival.

Οι φωτό είναι από την χθεσινή του συναυλία στο Μαρούσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture