Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"O Μαχητής" - Πολ Γουόκερ στα Ster Cinemas από την προσεχή Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013

"O Μαχητής" - Πολ Γουόκερ στα ...

Ο Πολ Γουόκερ με καταγωγή από την Αλβανία, έχει γεννηθεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

Την ερχόμενη Πέμπτη 1η Aυγούστου 2013, θα βγει αποκλειστικά στις αίθουσες των Ster Cinemas, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα η αστυνομική περιπέτεια με τίτλο «Vehicle 19 – Ο Μαχητής» με πρωταγωνιστή τον 40χρονο ξανθό ηθοποιό Πολ Γουόκερ.

Πρόκειται για ένα αγωνιώδες θρίλερ όπου ο κεντρικός ήρωας βρέθηκε σε λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή. Ο ταξιδιώτης Μάικλ Γουίλκς ένας πρώην κατάδικος παραβιάζει τους όρους της αναστολής του για να συναντήσει την πρώην σύζυγο του. Στην προσπάθεια του αυτή επιβιβάζεται άθελα του στο «λάθος» ενοικιαζόμενο όχημα.

Σύντομα συνειδητοποιεί ότι το ''περιεχόμενο'' που ανακαλύπτει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου θα τον κάνει άθελα του νούμερο ένα καταζητούμενο από μια ομάδα διεφθαρμένων τοπικών αστυνομικών. Θα καταφέρει άραγε να οδηγήσει την μόνη μάρτυρα στο να καταθέσει ή θα του βάλουν φρένο στην πορεία;

Σενάριο και σκηνοθεσία: Μουκούντα Μάικλ Ντίγουιλ

Πρωταγωνιστεί ο Πολ Γουόκερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχοντας ρίζες καταγωγής από την Αλβανία.

Έγινε ευρύτερα νωστός με την ταινία «Varsity Blues» για να ακολουθήσουν τα φιλμ «Joy Ride», «Running Scared», «Into the blue», «Eight Below» και φυσικά τα φιλμ του περίφημου franchise με τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις ταχύτητες, «Fast & Furious – Οι Μαχητές των Δρόμων».

Η ταινία "Ο Μαχητής" θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία διανομής HOLLYWOOD ENTERTAINMENT, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με την Audiovisual Enterprises.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture