Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νταβλούρος για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Ο Νταβλούρος για το άνοιγμα των καταστημ...

Στην εποχή του Διαδικτύου κι ενώ οι αγορές μέσω αυτού κερδίζουν συνεχώς έδαφος, είναι αστείο να σημειώνονται αντιδράσεις

Σχετικά με αντιδράσεις για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων κάποιες Κυριακές του χρόνου, ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα αντιδρώντας στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων μερικές Κυριακές του χρόνου υποκρίνονται ασύστολα, στην προσπάθεια τους να γίνουν αρεστοί στο δοκιμαζόμενο εμπορικό κόσμο.

Στην εποχή του Διαδικτύου κι ενώ οι αγορές μέσω αυτού κερδίζουν συνεχώς έδαφος, είναι αστείο να σημειώνονται αντιδράσεις για τη  λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων (και) συγκεκριμένες Κυριακές, η οποία άλλωστε κρίνεται επιβεβλημένη ακριβώς για να μπορέσει ο δοκιμαζόμενος εμπορικός κόσμος της χώρας να αντέξει τον εντεινόμενο ανταγωνισμό των πολυεθνικών εταιρειών και των αλυσίδων ξένων συμφερόντων, αλλά και για λόγους που άπτονται των ιδιαιτεροτήτων της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι όσοι αντιδρούν στην προοπτική του ανοίγματος των καταστημάτων Κυριακές, επικαλούμενοι ακόμη και τη θρησκευτική μας παράδοση, κάθε Κυριακή δίνουν κανονικά οικογενειακά το παρόν στην Εκκλησία, ενώ ουδέποτε έχουν ψωνίσει τη συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας στη ζωή τους από κανένα κατάστημα που βρήκαν ανοικτό σε τουριστικές περιοχές, από κανένα μίνι μάρκετ που δεν κλείνει ποτέ στη γειτονιά τους!

Επίσης, και για να επικεντρωθούμε στην τοπική μας οικονομία, φαίνεται ότι όσοι αντιτίθενται στην προαναφερόμενη προοπτική, βρίσκουν φερ’ ειπείν απολύτως φυσιολογικό την τελευταία Κυριακή του Πατρινού Καρναβαλιού η αχαϊκή πρωτεύουσα να υποδέχεται τους χιλιάδες επισκέπτες της μεγάλης γιορτής με την αγορά της κλειστή!

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως όσοι ενδιαφέρονται για την πραγματική στήριξη του εμπορικού κόσμου της χώρας αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δεν έχουν παρά να προτιμούν τα εμπορικά καταστήματα για τις αγορές τους, καθώς και να στρέφονται αποκλειστικά στα ελληνικά προϊόντα.

Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού, αποσκοπούν στο να χαϊδέψουν τα αυτιά των εμπόρων, καθώς και στη δημιουργία εντυπώσεων.

Διότι, εν πάση περιπτώσει, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν θα επιβληθεί από καμία κυβέρνηση, αλλά από την ίδια την αγορά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις