Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην Πάτρα το νέο βιβλίο του Κώστα Λογαρά

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην...

«Πολύ πριν, λίγο μετά»

Μια συζήτηση για την Ελλάδα της τελευταίας δεκαπενταετίας θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Λογαρά «Πολύ πριν, λίγο μετά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ.

Στην εκδήλωση στο Π. Νοσοκομείο, ο Κώστας Λογαράς θα συνομιλήσει με τον Ανδρέα Τσιλίρα για τα θέματα που θίγονται στο βιβλίο και μετά θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 70 επιφυλλίδες δημοσιευμένες στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ, στο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ (www.tovima.gr), στο Protagon.gr και το περιοδικό Διαβάζω από το 1997 έως το 2012, οι οποίες ξαναδιαβάζονται ως κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.

Στιγμές της επικαιρότητας των τελευταίων δεκαπέντε ετών, από τους χώρους της πολιτικής, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας, ήρωες της ελληνικής καθημερινότητας, αλλά και η πανταχού παρούσα πλέον κρίση συνυπάρχουν στα κείμενα του Κώστα Λογαρά, μέσα από τα οποία ο αναγνώστης παρακολουθεί καταστάσεις της ελληνικής κοινωνίας, νοοτροπίες και πολιτικές μεθοδεύσεις που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση, αλλά και διαχρονικά φαινόμενα που ελληνικού δημόσιου και ιδιωτικού βίου.

Το εξώφυλλο του βιβλίου κοσμείται από έργο του Γιώργου Λαζόγκα, το οποίο παραχώρησε ευγενικά ο ίδιος ο δημιουργός.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture