Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε φωτό από τη χθεσινή νεανική συναυλία στο Κάστρο της Πάτρας με τους Gravitysays Ι και Playground Noise

Δείτε φωτό από τη χθεσινή νεανική συναυλ...

Η προσέλευση του κόσμου πάντως δεν ήταν μεγάλη

O καταπράσινος Ελαιώνας του Κάστρου της Πάτρας φιλοξένησε χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 το βράδυ, μία ξεχωριστή συναυλία των Gravitysays Ι και του 8μελούς Πατρινού συγκροτήματος Playground Noise.

Ήχοι της ροκ μουσικής συνέθεσαν μία όμορφη μουσική βραδιά που ωστόσο δεν παρακολούθησαν πολλοί θεατές. Η αλήθεια είναι ότι και το φοιτητικό κοινό που θα μπορούσε να δώσει το παρών σε τέτοιου τύπου μουσικά live, έχει αρχίσει και φεύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Επίσης χθες βράδυ διεξήχθη στην "Πολιτεία" η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου που συγκέντρωσε πολύ κόσμο.

Πάντως τα δύο γκρουπ που εμφανίστηκαν στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου, άφησαν καλές εντυπώσεις. Να θυμίσουμε ότι οι Gravitysays_I δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2003 από τον Μάνο Πατεράκη και τον Νίκο Ρέτσο ενώ οι Playground Noise δημιουργήθηκαν το 2006 και την άνοιξη του 2008 τα πρώτα τους τραγούδια κυκλοφόρησαν σε ένα 7” βινύλιο, το Sundays/Flowers από την Inner Ear Records.

Οι Playground Noise είναι οι Βασίλης Σμπήλιας : κιθάρα, φωνή, Θεόδωρος Παπαδόπουλος : κιθάρα, Τίμων Καρδάμας : μπάσο, Νίκος Ντεντόπουλος : πλήκτρα, Ανδρέας Λαμπρόπουλος : τύμπανα, Κώστας Παυλόπουλος : τρομπέτα, Σοφία Ιωαννίδη : τσέλο, πλήκτρα, φωνή και Ειρήνη Βαλαωρίτου : βιολί. Οι Gravitysays I, παρουσίασαν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική κυκλοφορία τους , με τίτλο The figures of enormous grey and the patterns of fraud αλλά και από παλιότερες δουλειές τους. Ο ήχος τους χαρακτηρίστηκε ως Μεσογειακός και συνάμα έντονα σκοτεινός και ατμοσφαιρικός.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι Λευτέρης Βαρθάλης Μπάσο, Άκης Παπαβασιλείου Κιθάρα Φωνή, Σπύρος Βριόνης τσέλο κιθάρα, Κώστας Στεργίου φωνή πλήκτρα, Μάνος Πατεράκης στο σαντούρι, την κιθάρα και την φωνή και Νίκος Ρέτσος στα τύμπανα.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν ο Βαγγέλης Πολίτης από την καλλιτεχνική επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Το εισιτήριο κόστιζε 8 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture