Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΝΟΠ τίμησε τη Νόρα Δράκου

Ο ΝΟΠ τίμησε τη Νόρα Δράκου

Και τον προπονητή της Γιώργο Λεκάκη

Με μια λαμπρή τελετή η διοίκηση του ΝΟΠ υποδέχθηκε τη Νόρα Δράκου μετά τις επιτυχίες της στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, την οποία καλωσόρισε η πρόεδρος του Ομίλου Νανά Μαντζαβίνου.

Η Νανά Μαντζαβίνου στον χαιρετισμό της ανέφερε: "Η σημερινή συγκέντρωση έχει σαν θέμα τις μεγάλες επιτυχίες της Νόρας Δράκου στη Μερσίνη της Τουρκίας και θέλαμε να την ευχαριστήσουμε και να της δείξουμε την ικανοποίηση μας και δημοσίως τόσο στη Νόρα Δράκου και στον Προπονητή της Γιώργο Λεκάκη για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες μιας και όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να προπονείται.

Θεωρώ ότι κάθε νίκη της Νόρας κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι διπλή από ότι κάποιας άλλης κοπέλας στην Ευρώπη ή και στην Αθήνα όπου έχουν τη δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου κολυμβητηρίου με την ανάλογη θερμοκρασία.

Ευτυχώς εδώ υπάρχουν συνεργάτες που βοηθούν τη Νόρα εκτός Κολυμβητηρίου, όμως το κολυμβητήριο δεν μπορεί να αντικατασταθεί, δυστυχώς μιας και η μοναδική 50άρα πισίνα που λειτουργεί στο «Α. Πεπανός» είναι κουτσό. Ελπίζουμε η πολιτεία να αφυπνιστεί και να μην περιμένουν να καμαρώνουν μπροστά στις επιτυχίες της Νόρας και της Κρίστελ και όλων των υπόλοιπων παιδιών".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ: "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ"
Ο προπονητής της Νόρας Δράκου, Γιώργος Λεκάκης, τόνισε: «Ο πολύ τιμητικός τίτλος της χρυσής μεσογειονίκη και η συγκομιδή των τεσσάρων μεταλλίων της Νόρας, είναι η πρώτη φορά όπου κολυμβητής παίρνει τόσα μετάλλια από την Εθνική ομάδα είναι αποτέλεσμα πολλών ετών δουλειάς από μένα και από τη Νόρα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι μεγάλη χαρά μιας και όταν δεν έχεις την επιστημονική υποστήριξη από την πολιτεία.

Αυτός ο χρυσός άνθρωπος κ. Μιχαλάκος που στήριξε αυτή την προσπάθεια όπως και οι υπόλοιποι επιστημονικοί συνεργάτες και μια παράκληση να έχω και εγώ την ίδια στήριξη. Συγχαρητήρια και μια ακόμη φορά να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που συνεχίζω να της κάνω προπόνηση».

ΝΟΡΑ ΔΡΑΚΟΥ: "ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"
Η Νόρα Δράκου επεσήμανε: «Ήταν και πάλι μια δύσκολη χρονιά. Το κολυμβητήριο για μια ακόμη φορά υπολειτουργούσε για μια άλλη χρονιά κολυμπούσα σε μια κρύα πισίνα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω την προπόνηση που ήθελα, ούτε ο προπονητής μου να έχει τη δυνατότητα να μου βάλει αυτά που έπρεπε.

Τώρα το κολυμβητήριο δεν έχει πρόβλημα με τη θερμοκρασία, αλλά είναι βρώμικο. Είναι κρίμα η Πάτρα τρίτη πόλη της Ελλάδας να μην έχει εγκαταστάσεις πλήρεις και ούτε να μπορώ να κάνω προπόνηση και τα μικρότερα παιδιά που έρχονται στον χώρο του κολυμβητηρίου να μην μπορούν να προπονηθούν και να επιλέγουν άλλα αθλήματα. Όσον αφορά στους μεσογειακούς αγώνες είμαι πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία μου.

Με τον Λεκάκη προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα και να τα ξεπερνάμε. Προσπάθησα να μπω σε όλους τους τελικούς, τα τέσσερα μετάλλια ήταν κάτι ασύλληπτο. Να ευχαριστήσω την εταιρεία κρεάτων Carna και τον κ. Μιχαλάκο γιατί αν δεν υπήρχε η στήριξη δεν θα μπορούσαν να κολυμπάω γιατί οι γονείς μου δεν μπορούσαν να σηκώσουν όλο το βάρος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου όπου παρά τα προβλήματα που είχε, έμεινε δίπλα μου, τους γονείς μου και σε όλη μου την ομάδα. Μπορεί το άθλημα που κάνω να είναι ατομικό όμως μια μεγάλη ομάδα βρίσκεται κοντά μου και τους ευχαριστώ.

Οι γιατροί Ανδρέας Νικολάου και Σοφία Δάρρα. Ο φυσιοθεραπευτής Νόντας Δετοράκης, οι γυμναστές Παναγιώτης Λυκούδης και Νεκταρία Καυγά, ο χειροπρακτικός Δημ. Σκούρας, ο διατροφολόγος Γιώργος Γασπαρινάτος, ο φαρμακοποιός Αποστόλης Τέκος και το Γυμναστήριο Πάτρα Φίτνες. Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης σε ένα περίπου μήνα, όπου εκεί ο συναγωνισμός θα είναι ακόμη πιο έντονος και πιστεύω να καταφέρω να πλασαριστώ σε κάποιον τελικό».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο εκ των ιδιοκτητών του « Εντελβάις» Γιάννης Μιχαλόπουλος, κομίζοντας γλυκά και παγωτά για να γιορτασθεί η μεγάλη επιτυχία της Νόρας Δράκου.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Carna» Χρήστος Μιχαλάκος ήταν λακωνικός στη τοποθέτησή του, καθώς αρκέστηκε να δηλώσει: «Τις ημέρες που ζούμε είναι χρήσιμο λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports