Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο "Δωρητής 'Άγνωστος" στο "Λιθογραφείο"

Πάτρα: Ο "Δωρητής 'Άγνωστος" σ...

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Συνεχίζονται την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο θέατρο  "Λιθογραφείο" οι προβολές ντοκιμαντέρ, με τον "Δωρητή Άγνωστος".Γενικός τίτλος των προβολών είναι 
"Ι wanna be your doc".

H 20χρονη Ellen Marsh μεγάλωσε στην αγροτική Πενσυλβάνια με δυό μητέρες και με μιά ασίγαστη περιέργεια να ανακαλύψει τον βιολογικό της πατέρα. 
Η Καλιφορνέζικη Τράπεζα Σπέρματος (California Cryobank) της δίνει το μοναδικό στοιχείο, που έχει γιά τον πατέρα της: είναι ο "Δωρητής 150" (Donor 150").

Ξαφνικά η Ellen θα ανακαλύψει στο διαδίκτυο, ότι έχει, ούτε λίγο, ούτε πολύ...δεκατρία ετεροθαλή αδέλφια! H απίστευτη αυτή ιστορία θα "τραβήξει" το ενδιαφέρον ακόμα και των New York Times, το άρθρο των οποίων θα διαβάσει ο Jeffrey Harrison, ο "Δωρητής 150".

Ο Jeffrey Harrison, που ζει με τα τέσσερα σκυλιά του κι ένα περιστέρι σ' ένα ετοιμόρροπο τροχόσπιτο καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ότι είναι πατέρας...14 παιδιών!!!

Το ντοκυμανταίρ "Δωρητής Άγνωστος" είναι μιά γοητευτική περιπέτεια, που θίγει σοβαρά ζητήματα κι ερωτηματικά γιά το εμπόριο σπέρματος.Ο σκηνοθέτης (Heavy Load, Deep Water) σημειώνει: "Ελπίζω, ότι προκαλεί το κοινό να σκεφτεί για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας της αναπαραγωγής και πώς αυτή επιδρά στην ανάγκη μας για σύνδεση με τους βιολογικούς συγγενείς μας και τις ιδέες μας για την οικογένεια...".

Ώρα έναρξης: 21:30 / τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ - φοιτητικό: 3

Η προβολή του "Δωρητής Άγνωστος" στο Θέατρο "Λιθογραφείον" είναι πανελλήνια πρώτη και γίνεται σε συνεργασία με Bρετανικό Συμβούλιο και τα Grierson Awards, τα Βρεττανικά Βραβεία Ντοκυμανταίρ (www.griersontrust.org)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture