Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 40χρονος μετέφερε παράνομους μετανάστες, κατασχέθηκε το Ι.Χ. του

Πάτρα: 40χρονος μετέφερε παράνομους μετα...

Το απόγευμα στο λιμάνι

Συνελήφθησαν, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ – Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, τις απογευματινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε τρεις αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.  Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις