Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση του "Κινήματος Νικολόπουλου"

Πάτρα: Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρία...

Προγραμματίζει αιφνιδιαστικές... ακτιβιστικές δράσεις για να "ξυπνήσουν" τα αντανακλαστικά των "γαλάζιων βουλευτών"

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Πατρών οι εκπρόσωποι από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου του Κινήματος Αναγέννησης (ΚΙΝ.Α), συντονιστής του οποίου είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτο θέμα που μπήκε στο τραπέζι της 1η Συνόδου του ΚΙΝ.Α ήταν οι μορφές της οργανωμένης εσωκομματικής αντίδρασης μέσα από νέους τρόπους, μαχητικούς ακόμα και ακτιβιστικούς, προκειμένου να ξυπνήσουν τα αντανακλαστικά των κάθε λογής εκπροσώπων, των κομματικών οργανώσεων που έχουν τελικούς αποδέκτες τους «γαλάζιους» Βουλευτές.

Οι «κινηματίες» της κεντροδεξιάς συμφώνησαν να κρατήσουν κατά το δυνατόν «Επτασφράγιστο Μυστικό» το σχέδιο και τις επιμέρους δράσεις, προκειμένου, όπως λενε, να υπάρξει «αιφνιδιασμός» αλλά κυρίως αποτελεσματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι διάλεξαν να συναντηθούν ακριβώς τη ίδια ώρα που οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συναποφασίζουν για το αποτέλεσμα κάθε κοινωνικής και εργασιακής κατάκτησης.

Ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α. Νίκος Νικολόπουλος αφού επέμεινε στον εναλλακτικό δρόμο εξόδου από την κρίση που η Ν.Δ. προεκλογικά είχε χαράξει και είχε παρουσιάσει στα ΖΑΠΠΕΙΟ Ι,ΙΙ,ΙΙΙ μίλησε για ένα νέο εθνικό σχέδιο δράσης που έχει όραμα αλλά και συγκεκριμένο οδικό χάρτη καθώς και χρονοδιάγραμμα.

Ο Αχαιός Βουλευτής επισήμανε ότι «η τρικομματική κυβέρνηση αποφασίζει σαν να έχει άγνοια των δοκιμασιών και των αντοχών του ελληνικού λαού και μόνον έτσι εξηγείται την αμετροέπεια που διακρίνει τους τρεις αρχηγούς».

«Οι πολίτες και ψηφοφόροι δεν είναι δουλοπάροικοι. Και μπορεί να λέει ψευδόμενος και με κομπασμό ο Αντ. Σαμαράς ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος  -λες και είναι «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ή ΕΛΕΩ ΤΡΟΪΚΑΣ» - αλλά σύντομα θα καταλάβει ότι έπρεπε να τον απασχολεί το κόστος των αποφάσεων του, στις ευπαθείς ομάδες των νεόπτωχων, των αναπήρων, των πολυτέκνων, των ανέργων, των συνταξιούχων κ.α. Δεν έχουν τα προς το ζην και φυσικά ούτε λόγος για το “εύ ζην” με το νέο πακέτο βρίσκονται προ 11 ή 13 βημάτων από την απόλυτη φτωχοποίηση  και περιθωριοποίηση », τόνισε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι τα «χτυπήματα» τις επόμενες μέρες πρέπει να' ναι «οδυνηρά και αποτρεπτικά ενός νέου τιτανικού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις