Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην τελική ευθεία για την σύσταση της ΚΑΕ ο Απόλλωνας

Στην  τελική ευθεία για την σύσταση της ...

Oι "μελανόλευκοι" έχουν διαθέσει το 1/3 περίπου των μετοχών τους

Ο Απόλλωνας είναι η αγαπημένη ομάδα των Πατρινών και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στην προσπάθεια της υπό σύστασης "μελανόλευκης" ΚΑΕ, αφού έχει ήδη διατεθεί 29.33% των μετοχών. Ο Ανδρέας Μολφέτας τονίζει συνεχώς ότι:

"Έχει μεγάλη σημασία έστω και μια μετοχή να αγοράσει ο κάθε Πατρινός. Ο Απόλλωνας ανήκει σε όλη την Πάτρα και για να μείνει στην πόλη μας, πρέπει αυτή η προσπάθεια που κάνουμε να στηριχτεί απ' όλους".

Ένα σημαντικό μέρος των μετοχών λοιπόν έχει διατεθεί αλλά υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο ποσοστό της υπό σύστασης ΚΑΕ, το οποίο θα πρέπει να διατεθεί τις επόμενες 30 ημέρες περίπου προκειμένου αυτό το εγχείρημα να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η προσπάθεια των "μελανόλευκων" θα ολοκληρωθεί δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όπως προβλέπει ο νόμος, δηλαδή λίγο νωρίτερα από τις 7 Οκτωβρίου που έχει οριστεί η πρεμιέρα, αν και έχει διαρρεύσει ότι υπάρχει περίπτωση να πάει μία εβδομάδα αργότερα που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα έχει επιπλέον χρόνο για να δώσει μετοχές.

Μία δύσκολη εξ αρχής προσπάθεια των υπευθύνων του Απόλλωνα οι οποίοι έχουν να καλύψουν ακόμη 17.000 μετοχές στις οποίες βασίζονται στους απλούς φίλους της ομάδας, στην βοήθεια των οποίων θα στηριχθούν για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην σύσταση της ΚΑΕ.

Οι μετοχές του Απόλλωνα κοστίζουν 10 ευρώ η κάθε μία και περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο της αγοράς, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2610643712 ή στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα που λειτουργεί στην διεύθυνση www.apollonpatras.gr. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μετοχές και με πιστωτική κάρτα μέσω του e-shop του Απόλλωνα στην διεύθυνση http://www.apollonpatras.gr/shares.htm

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports