Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Με νεανικό ρόστερ η Ορμή Λουξ τη νέα αγωνιστική περίοδο

Με νεανικό ρόστερ η Ορμή Λουξ τη νέα αγω...

Δημητρίου: ""Τα δύσκολα είναι για να τα αντιμετωπίζουμε..." - Μουρνού: "Αυτή η ομάδα θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη"

Με έξι νέες μεταγραφές έκλεισε η Ορμή Λουξ τη μεταγραφική περίοδο. Νέο αίμα, νεαρές ηλικιακά αθλήτριες, θα στελεχώσουν το ρόστερ της Ορμής Λουξ, τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρωτάθλημα της Α1 Εθνικής χαντμπολ γυναικων.

Ελένη Μούρνου, Ναυσικά Ματαρώνα, Φωτεινή Νούσια (Φίλιππος Βέροιας), Αποστολίνα Δημητρίου (Άρης Θες/κης), Μαρία Κορομηλά (Παναιτωλικός), Δήμητρα Παπαδημητροπούλου (Πήγασος Αιγίου), παρέμεινε η Λένα Ευαγγελίδου και φυσικά οι έμπειρες Άννα Στράτου και Ευγενία Καράγιωργα.

Σε αυτές θα προστεθούν δύο ξένες αθλήτριες, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τη φετινή περίοδο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, εκτός απροοπτου στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, φυσική έδρα της πατρινής ομάδας.

Σε δηλώσεις της, στο site της Ορμής Λουξ, η νεοαποκτηθείσσα Αποστολίνα Δημητρίου, ανέφερε, μεταξύ αλλών: "Τα δύσκολα είναι για να τα αντιμετωπίζουμε και μέσα από αυτά να βγαίνουμε πιο δυνατοί.  Μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ότι είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας σε ένα αρκετά δύσκολο φετινό πρωτάθλημα".

Και συνέχισε: "Αποφάσισα να έρθω στην Πάτρα για να δουλέψω σε μια ομάδα με πολύ καλό σχεδιασμό και σε επαγγελματικά επίπεδα και για να βοηθήσω και γω με τη σειρά μου να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, δηλαδή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου".

Σε αναφορές της, η Ελένη Μουρνού, που και αυτή θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της πατρινής ομάδας, τόνισε: "Όταν ξεκίνησα το χάντμπολ κατάλαβα ότι είναι το άθλημα που ήθελα να ακολουθήσω. Στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολα αλλά στην πορεία, με κόπο και πολλή δουλειά, απέκτησα πολλές εμπειρίες οι οποίες θα με βοηθήσουν στο μέλλον και στην πορεία μου με τη φανέλα της Ορμής Λουξ".

Ενώ, εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν στην Πάτρα: "Ο λόγος που αποφάσισα να έρθω στην Ορμή Λουξ είναι ότι αυτή η ομάδα θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερη και να πετύχω τους στόχους που έχω βάλει. Με τη βοήθεια των προπονητών και των συμπαικτριών μου πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters