Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Παραίτηση Μπαλαφούτη απο το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και απο την παράταξη "Ένωση για όλους"

Παραίτηση Μπαλαφούτη απο το Δ.Σ. της ΕΠΣ...

"Ξένο σώμα..."

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράταξη «Ένωση για όλους», όπως επίσης και να παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, έκανε γνωστή σήμερα με σχετική ανακοίνωση ο γενικός διευθυντής του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Μπαλαφούτης. Αναλυτικά ο «μελανόλευκος» παράγοντας αναφέρει: «Μοναδική επιθυμία μου και αποκλειστικός στόχος μου, μέσα από το θεσμό του παράγοντα, ήταν -και θα είναι πάντα- να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για την ανάπτυξη του αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Κάτι το οποίο, άλλωστε, αποδεικνύεται και από την πολύχρονη παρουσία μου και ανιδιοτελή προσφορά μου μέσα από τα πολλά πόστα στα οποία έχω επιλεγεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο αχαϊκό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, όταν κάποιοι σε αναγκάζουν να νοιώθεις "ξένο σώμα" μέσα στην ίδια την παράταξή σου, τότε αναπόφευκτα καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνεις δεν μπορεί πλέον να σε εκφράζει.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα ν’ αποχωρήσω από την παράταξη "Ένωση για όλους" και στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας να καταθέσω την παραίτησή μου από μέλος του.

Επίσης, θα ήταν σοβαρή παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρώτο -σε ψήφους- σύμβουλο της παράταξης "Ένωση για όλους" και παράλληλα να τους ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώνω τη θητεία μου ως μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters