Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τέλος σεζόν με ήττα για την Ακαδημία των Σπορ

Τέλος σεζόν με ήττα για την Ακαδημία των Σπορ

Παρά τα προβλήματα η πατρινή ομάδα έσωσε την παραμονή της στην Α2 Εθνική

Mε ήττα έκλεισε την αυλαία της Α2 εθνικής κατηγορίας η Ακαδημία με σκορ 25-23 στην Νέα Ιωνία. Ο αγώνας ξεκίνησε για τις δύο ομάδες να είναι  αδιάφορος  με τους παίκτες και των  δύο ομάδων να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, ένας απρόβλεπτος όμως παράγοντας εμφανίστηκε και χάλασε και για τις δύο ομάδες την διάθεση. Ποιος ήταν; απλά η εμφάνιση των διαιτητών που εκνεύρισαν όλους τους παίκτες με αποτέλεσμα ναι μεν το σκορ να κυλάει γκολ-γκολ, αλλά να σταματάει συχνά από τις διαμαρτυρίες εκατέρωθεν και να χάνετε ο ρυθμός, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ακαδημίας.
Ήττα λοιπόν για την Πατρινή ομάδα χωρίς συνέπειες που την βρήκε ταυτόχρονα να παραμένει στην Α2 εθνική κατηγορία μετά από μια πολλή δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς καθ όλη  την περίοδο που της στοίχησαν σε αρκετούς αγώνες.

Ο πρόεδρος του τμήματος χαντμπολ της Ακαδημίας Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι δήλωσε: "Aφού καταφέραμε με τόσα προβλήματα (τραυματισμοί-τιμωρίες) και σώσαμε την ομάδα στην κατηγορία, όλα τα παιδιά που ακολούθησαν τον προπονητή μας Σάκη Παπαγιαννόπουλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι άξια συγχαρητηρίων και δημοσίως. Καλό καλοκαίρι σε όλους".

Τα 10λεπτα:4-4,9-9,13-14,19-18,21-21,25-23.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου , Παναγιωταρόπουλος , Σακελλαρόπουλος 4, Τρουπής 13, Δ. Παπαγιαννόπουλος 4, Καραβανίδης,   Παπαδόπουλος 2, Α. Παπαγιαννόπουλος, Φίντζος, Τριανταφύλλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters