Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα στο Πα...

Αύριο οι απονομές στο κτίριο της Πρυτανείας

Με επιτυχία πραγματοποιούνται από την Τρίτη, τα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης, Ανωμάλου Δρόμου, Καλαθοσφαίρισης και Κολύμβησης που διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας.

Στα Πρωταθλήματα συμμετέχουν πολλά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας με φοιτητές/αθλητές και φοιτήτριες/αθλήτριες, με σκοπό να αναδειχθεί η δυναμική του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και να υπερασπιστούν τις επιδόσεις τους, οι αθλητές και οι αθλήτριες στα παραπάνω αγωνίσματα.

Για το Πανεπιστήμιο Πατρών, συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, σε όλα τα αγωνίσματα, με την επιμέλεια των μελών Ε.Ε.ΔΙ.Π. Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου, Νίκου Βασιλείου, Άρη Αγγελόπουλου, Αλέκου Πολυδωρόπουλου, Δήμητρας Παπαδημητρίου, Γρηγόρη Μικρώνη, της Κ.Φ.Α. Αγγελικής Σώρρα, της Αποσπασμένης Κ.Φ.Α. Λούλας Τριανταφυλλοπούλου και του Γιώργου Βασιλακόπουλου από το διοικητικό προσωπικό.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου και ώρα 12:30, στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών (κτίριο Πρυτανείας), θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στους αθλητές και στις αθλήτριες όλων των αγωνισμάτων, παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Χορευτική φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κατά τη διάρκεια των απονομών θα παρουσιάσει ολιγόλεπτο πρόγραμμα χορογραφιών Ελληνικής λαϊκής μουσικής.

Σκοπός του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πάτρας με τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες πανελλήνιας εμβέλειας, είναι να αναδειχθεί ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός, η δυναμική της φοιτητικής κοινότητας και η πόλη της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters