Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

2ο DUR SQUASH OPEN PATRAS στο Three Action

2ο DUR SQUASH OPEN PATRAS στο Three Action

Θα διεξαχθεί 17-20 Μαϊου

Το Three Action, πολυχώρος άθλησης με τρεις διαφορετικές προτάσεις (Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο & Squash) ανακοίνωσε το 2ο DUR SQUASH OPEN PATRAS που θα διεξαχθεί 17-20 Μαΐου στα πιστοποιημένα γήπεδα του.

Στην πρώτη προσπάθεια διοργάνωσης ενός Open στην Πάτρα, το THREE ACTION πέρασε με πολύ μεγάλη επιτυχία τις εξετάσεις και κέρδισε μια θέση στο επίσημο καλεντάρι της ομοσπονδίας και φέτος το 2ο DUR SQUASH OPEN ανακηρύχτηκε ως τουρνουά 4 *  Squash.

Η Πάτρα θα ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν σπουδαίοι αθλητές του SQUASH που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της επίσημης Ελληνικής κατάταξης.

Το σκουός είναι ένα είδος αντισφαίρισης εσωτερικού χώρου. Η βασική του διαφορά με τα υπόλοιπα συγγενικά αθλήματα αντισφαίρισης είναι ότι οι δύο αντίπαλοι στέκονται δίπλα και όχι απέναντι ο ένας στον άλλο, και αποκρούουν με τις ρακέτες τους ένα στρογγυλό μαλακό μπαλάκι που πρέπει πρώτα να «χτυπήσει» στον αντικριστό τους τοίχο, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν αποκλείεται και η χρήση των πλαϊνών τοίχων. Το Squash είναι αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και αναμένεται να συμπεριληφθεί σύντομα στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters